plastalīna veļasmašīna

History

21st September 2008

7:55am: viss jau ir tik taalu, ka es sapnjos redzu/lasu kluudainas un nesaskanjotas publikaacijas.
10:04pm: Esmu maajaas, nervi sagaazushies vienaa punktaa, kaut kur pieres daljaa un veido lielu neapmierinaatiibas grumbu sejaa. Tagad jau tik ljoti man vajag Tevi atpakalj maajaas.
Current Music: lp
11:20pm: Bija taa, ka shodien braucu uz Valmieru Hamletu
luukoties. sanaaca kaut kaa taa, ka braucu ar vilcieniem, nevis kaa augsti ljauzi :D bet tas pat bija feini, jo taadaa Valmieras vilcienaa var dazaadas publikas noveerot, piemeeram, liidz Siguldai brauca bilinguaalaa gjimene, kuraa mamma bija slaavu rases, teetis latvietis un beerni taadi ar dievu uz puseem. Interesati likaas tas, cik ljoti nekopta un noplukusi bija shii slaavu mamma, njemot veeraa cik eleganti izskatiijaas viirs un kaadi savaakti un sakjemmeeti bija beerni. izdariiju secinaajumus, ka dzheks ir izveeleejies nevis sievu, bet beernu maati, kaadu, kas buus laba mamma. taa arii izskatiijaas. vecaakais no bilinguaalajiem siichiem visu celju tika spiidzinaats, lai runaa kaut kaadu tekstu anglju valodaa. staastiija kaa bijis veestures un kugnieciibas muzejaa. un mamma sho vienaa laidaa labo par katru mazaako izrunas kljuudu. Iespeejams, taapeec tas latvju dzheks sho izveeleejies, jo savaa dziives pieredzee esmu nereti noveerojsi, ka slaavi ir daudz centiigaaki par latvieshiem.
iedziljinaajos savaa roka veestures graamataa, un kaut kad aiz liigatnes pamaniiju peeksnji, ka aiz loga galiigi dzeltens rudens!! jeezinj!
Galu galaa - Hamlets. jaaatziistas, ka nekad shameejo pat paarskjiirusi nebiju, bet sho to jau par taa saturu nojautu gan. Diezgan aspraatiigi vietaam :) Bet aktierdarbs toties speeciigs. patiesiibaa es jau kaadu laiku Valmieras teaatri veerteeju apmeeram vienaa liimenii ar jauno Riigas.

joprojaam nesaprotu kaapeec 15 minuutes peec Latvijas laika skjiet iisaakas, nekaa 15 min peec Kanaadas laika.. savaadi.
Man ir superiigs kakjis, murraa vienaa laidaa :)
shodien veel pamaniijos iegaazties zinjkaariibas slazdos, nu, ne jau, ka kaads mani piekjeera, bet pashai no taas zinju vaakshanas nekaa baigi forshi nemaz nepaliek tomeer.
Gribu iet ielaas!! nu, sliktaakajaa gadiijumaa, jaukt absinta kokteiljus maajaas un tad taa veikli aizmigt, lai nav jaachakareejaas. jo baigi daudz energjijas kaut kaa.. aaaaaaaaaaaa.vyss.
Powered by Sviesta Ciba