plastalīna veļasmašīna

History

3rd September 2008

8:04am: iisumaa situaacija ir taada, ka es nebiju 1. sept. savaa jaunajaa augstskolaa. un 2. sept. ne tik. nekas, toties shodien saakshu ar kraasu maaciibu vai kaut ko taadu un riit turpinaashu ar khm- matemaatiku. tas tik ir kaut kas!!
bet es skolu es negaaju darba deelj un tad veel laime uzvareeja tajaa roka legionaa, un tad bija peec studentu balles vadiishanas jaabrauc uz balliiti, peec 12iem. taa apmeeram.
patiesiibaa, viss, kas mani shobriid satrauc ir 13. sept. pasaakums un starta poziicijas ienjemshana jaunaas skolas palaishanai kosmosaa, es domaaju - darbiibaa, nejau kaadaa citaa no vaarda kosmoss paarnestajaa noziimeem.
ok. jaaiet uz lekcijaam. jeezinj...
11:53pm: Viss shis llu bardaks un zemu organizétä sistéma pat liek man ilgoties péc vecäs ellìtes. Sasodìts!
11:53pm: taatad shodien no 6 lekcijaam apmekleeju tieshi 1, nevis taapeec, ka negribeeju, bet taapeec, ka nevareeju atrast. peec tam gaaju uz dekanaatu pieteikties, ka veelos paariet maksas grupaa (cik nojaushu, tas taads pirmais gadiijums daudzu gadu laikaa, kad kaads tajaa grupaa maaciisies par maksu..) un mans laipnais "labdien" ap 2iem dienaa tika noslaapeets ar raupju "pienjamshanas laikaa naac!" - un ja pienjemshanas laikaa ir lekcijas? - tad nenaac.
kaa man patiik :) es juutu, ka vareeshu tur regulaari iet kasiities :D katru reizi, kad gribeeshu izgaazt slikto omu, ieshu uz dekanaatu!! :D
Powered by Sviesta Ciba