plastalīna veļasmašīna

History

17th August 2008

12:27am: what a wounderfull world!
shodien bija lieliska diena, visu dienu taadaa mieraa un kaut kaa baigi feini un tad veel noleemaam braukt atvaljinaajumaa uz ateenaam un tad mieriigi malkoju viinu uz balkona, veerojot meeness aptumsumu, un tad izraadiijaas, ka dizhajaa Kokneses rokfestaa viss beidzies un varam braukt novaakt bjmk tehniku. johaidii!! kaada velna peec man vajadzeeja braukt liidzi??!!
kameer skruuveeju bungas, viens idiots, kas vaaca nost kaut kaadu citas firmas tehniku, man iegaaza ar statiivu pa seju, taa normaali uzshaava pa uzaci, taa ka viss galvasjauss vibreeja kaa tonjdaksha. kad es teicu "au" idiots nonjirdza un teica, ka maksaas saapju naudu, atbildeeju, ka gadiijumaa, ja buus zilums - saapju nauda buus liela!! ok, nodomaaju, ka nav nekas ljaunaaks straadaat uz skatuves kopaa ar idiotiem. tacu kas tev deva? salikaam visu mashiinaa un braucaam maajaas, tikai pirmajaa liijumaa statiivi, kam pietruuka vietas bagaazniekaa gaazaas un viens no shiem man iegaaza pa aci taa, ka paarskjeela aadu un tagad man ir taada 3cm reeta uz sejas. blje.
iegaaju vannassistabaa paluukoties spogulii, kas noticis un nenormaali smeejos, par to, cik sasotiidi stulbs gadiijums, vienaa vakaraa 2x atrauties ar statiivu pa vienu un to pashu aci. patiesiibaa vienaa vakaraa, tas taa - 10 min laikaa!!
nja, tagad jaagaida, kad sadziis, mani tikai sajuusmina doma par magjistrantuuras paarrunaam peec 30 stundaam apmeeram, kuraas es par savu magjistra darba teemu vareeshu verveleet vienalga ko, taapat visi tikai veeros manu labo aci - augshpusee tikko veidojies zilums un apakshaa svaiga reeta.
neko, labaak ap sirdi palika, kad mamma pamodaas un apnjirdzaas, ka nekas jau nav. vinjai tachu esot bijis trakaak, ka studentu celtnieku vieniibaa dabuuja daudz lielaaku reetu zem acs ar armatuuras stipli, un peec dazhaam stundaam uz galvas uzlidoja cementa spainis. un taa kaa celtnieciibas objekta kolhozs "briljnati" apkaimee nebija aarstu, tad viena pati ar paarsitu aci un smadzenju satricinaajumu brauca uz riigu, saakumaa nevienaa slimniicaa nenjeema, jo jaaiet tieshi uz studentu polikliiniku, bet studentu polikliinikaa remonts. peec tam, kad aatrs izrakstiija zaales, tad nevienaa aptiekaa taadu nebija, jo visus dimedrolus tajaa laikaa narkomaani esot izpirkushi. viss beidzies ar gandriiz gjiibienu aptiekaa, kad mammu dzinsaas, celtnieku vieniibas jakaa un ar iisiem matiem, paarsistu aci un apreibusha cilveeka uzvediibu uzrunaaja par puisiiti :D
Powered by Sviesta Ciba