plastalīna veļasmašīna

History

15th July 2008

5:04pm: biju jau gatava pasludinaat sho dienu par idiotu dienu, saakot ar tiem preteejaas maajas jumta liceejiem, kas kaitinoshi un skalji no 6iem riitaa klapeeja naglas jumta deeljos, kameer beidzot ap 8iem es sapratu, ka tas troksnis ir aaraa, liidz tam man visu laiku skjita, ka Erviins ir pieceelies un vienaa laidaa virtuvee maisa teeju (ljoti skalji...). kad sapratu, ka tas ir aaraa un nepraatiigaas dusmaas skreeju pie loga, gandriiz metu shiem ar savu zaljo balles kurpi, bet kurpes palika zheel. un vinji taa klapeeja, ka pat ljoti skalja muuzika neliidzeeja, taapat vareeja dzirdeet. biju tik izmisusi un dusmiiga, ka gandriiz saaku raudaat. Taa tika ieguuts kaskjiigs un raudliigs gara staavoklis visai dienai. Idiotu diena turpinaajaas ar gaajienu un veikaliem peec visa, kas maajaas truukst, un velns vinju zin, kaada velna peec darbdienas viduu rimi bija vajpraatiigas rindas, bet tas taa. atpakalj celjaa bija jaaiet uz parex banku paraadiit shiem mana jaunaa pase, jo izraadaas - ja pasei beidzas terminsh, tad nauda, ko tu ciitiigi skaiti uz krievu bankas kontu, lai maksaatu studiju krediitu, paliek uz vietas, sakraajas procenti un tad tev atsuuta veestuli ar luugumu visu nokaartot, blje. ok, beidzot biju gatava to izdariit. iegaaju bankaa 12:30 (!!!) nospiedu numurinju - man izsniedza 139. tajaa briidii apkalpoja 125. domaaju - kaadas 15 un buus mans nr. Protams, bankas darbinieces gan runaaja savaa starpaa, gan ar katru apmekleetaaju, taa it kaa shis buutu atnaacis pie psihologa, nevis uz banku. johaidii. nu, bet tas arii veel taa. 14:00 (!!!) bija nr. 138. ciitiigi gaidiiju naakamo nr, jau ienjeemusi starta poziicijas ar visiem saviem smagajiem paartikas un sadziives kjiimijas maisiem. 14:10 kling-klang - nr. 140. what a fuck????? dziljaa neizpratnee skrienu pie taa galda, kur jaaiet 140tajam un jautaju - bet kur tad 139? - aa, vai tad nebija? nu, tad panjemiet jaunu nr. un pagaidiet. peec stundas un 40 min gaidiishanas man pasaka - pagaidiet veel 2h? tad gan es saaku raudaat un gaaju maajaas un nevareeju saprast kaa lai pavada dienu, lai ne1 man vairs nevar nodariit paari. vismaz juta brigaade bija apklususi. patiesiibaa, vinji jau ap 10iem apklusa, laikaa, kad visi normaali cilveeki celjas.
Galu galaa izgaaju no maajas veelreiz, jo vakar peec superskaljaa laimes koncha bjmk biju atstaajusi richuku. atpakaljceljaa viss peeksnji paveersaas pavisam savaadaak, peec principa "prasi, un tev tiks dots!" he.
tagad varu mieriigi turpinaat bruuveet avenju viinu vai likjieri (nav nejausmas kas tur sanaaks) un iet uz meegji veelaak. luuk. mieerinsh :) bet jau tagad jaasagatavo kaut kas metams, ja no riita atkal jumtu naglos zirgu ielaa 29. (man ledusskapii ir 3 olas, kas Zaniitei palika paari peec omletes cepshanas kaut kad novembrii, domaaju, ka tas buus iespaidiigi :) )
Current Music: jefferson airplane
Powered by Sviesta Ciba