plastalīna veļasmašīna

History

1st July 2008

3:36am: 16 stundas bjmk remontaa un juutos atguvsi visas formas - gan celtnieciibas iemanjas, gan socializeeshanas iemanjas, gan arii fiziskaas formas strauja atguushana. iespeejams - riit tomeer necelshos 7os, lai brauktu 12 km uz ozolniekiem ar richuku, lai peldeetu tur un peec tam 12 km brauktu atpakalj :D to saakshu, kad remonts buus beidzies :)
vispaar shiziiga diena. Edzinjam satamboreeta baarda un Ruudim rudi mati un garas diskusijas par to kaa gandriiz pirms gada bjmk zaales remontaa ir bijusi kaut kaada paraleelaa dimensija, kas noveda pie Zaniites sajuusmas kliedzieniem, ka vajag alu.
veel remonte viduu skreeju uz agentuuru kultuura, aplipusi ar shpakteli meegjinaaju tur atstaat labu iespaidu par sevi, heh. izdevaas :D
jaa, un veel superiigaakais darba piedaavaajums manaa dziivee, es aiz sajuusmas iemetu Ruudim ar chiibu!!
Bet kopiigaa dziedaashana liidzi visiem radio skonto skanoshejiem jauniibas hiitiem, kraasojot sienas, gan bija kaut kas, tas man liek domaat par nepiecieshamiibu veidot bjmk muuziklu :)
aaa, un veel par mani izraadaas vajag balsot: http://www.zeltazivtina.lv/?module=casting&l=1 Jau atkal biju pat aizmirsusi.
3:37pm: atkal jau juulijs, blje.
Powered by Sviesta Ciba