plastalīna veļasmašīna

History

13th June 2008

1:04am: ir gadiijumi, kad cilveeku stulbums mani tomeer paarsteidz. lielaakoties - sagatavotu. piemeeram, Zaniites izmisums telefona klausulee, ka usb "droshi vien ir paarlaadeets" un taapeec atsakaas atveerties un par pazudushiem uzskataami visi aspirantuuras iestaajeksaamena materiaali. Vai arii biedru zinjojumi par to, kaadas anketas aizpildot iespeejams ieguut pedagoga diplomu, un veel visaadi briinumi, ko shodien gadiijaas "uzzinaat".
Lai nu kaa, shodien rimi gandriiz zaudeeju samanju -piens palicis leetaaks!! kaa gan shajos inflaacijas un bada laikos kaut kas taads ir iespeejams?
Katraa zinjaa, man skjiet, ka shodienas hiits bija interneta pazushana, tiikla administratoru aiznjemtaa liinija un ap 00:05 piesuutiitais pazinjojums, ka vinji veikusi uzlabojumus. darbdienaa!! johaidii!! Naktii taads lietas nevar dariit?

iegaadaajos Visiitim kakla siksnu, tagad maacu vinju staigaat par jaunu, jo shamais nevis iet, bet kriit gar zemi un murraa.

Galvenais tagad ir visu pareizi izplaanot. neko nepalaist garaam, un neizskjiest laiku. lai ir arii kad DZIIVOT.

Pilseetas apgaismojums mirgo gandriiz vienaa ritmaa ar luksaforiem. Mani liidz aarpraatam apmierina dziive shajaa pilseetaa!
Powered by Sviesta Ciba