plastalīna veļasmašīna

History

21st May 2008

2:04pm: Vakardienas hiits bija brauciens ar ekspresi! Lai peec visaadi labi pavadaiita laika paspeetu uz konsultaaciju, izsveeleejos 17:20 izbraukt un 17:45 buut riigaa. Vispaar jau vareeja buut glaunaak! Galu galaa - kaapeec kiino krievu valodaa un saule cepina un konduktors nepaliidz saprast, kur noraadiitajaa 1. vagonaa ir 8. vieta, jo redzu nr. no 22 - 46...? Lai nu kaa, kaarteejais iedvesmoshanas seanss bija izdevies! :) Vakaraa monopols un sasodiitaa Latvijas speele. Pilniigs nolodereejiens un neparasti leens riits, uudens arii nezkaapeec nav, un riita kafijas vietaa jaavaara riita kakao, jo piens tachu ir ledusskapii, nevis uudensvadaa! :D
Tagad veikli dazhas truukstoshaas teorijas un prom, negribu te sabuuut ilgaak par 4iem.
Current Music: klaviatuutras klab, daudz.
7:41pm: noguruminsh. kafija ar pienu.
dusmas uz cilveekiem, kas uzskata, ka vinjiem vispaar ir tiesiibas kaut ko domaat un pat runaat par lietaam, kas uz vinjiem neattiecas. blje.
ieshu dushaa un drukaashu interviju rezultaatus. man kaut no uguns esot Beerzinsh jaaizvelk, he.
galu galaa - ir 3diena! Man tik ljoti patiik 3dienas! :)
taa saruna par panaakumiem muuzikaa mani iedevesmo, un tajaa pashaa laikaa skumdina. Es teicu - man prieks, ka es varu buut klaat vismaz citu panaakumiem, un Tu atbildeeji - jaa, un es buusu klaat taveejiem.
Bet man dazreiz tik ljoti bail, ka tie nepienaaks, es to vairs nejuutu taa. Lai gan iespeejams tas ir daudz labaak, tagad var konstruktiivaak uz to skatiities. Lai nu kaa - Tavus panaakumus es izbaudu no visas sirds, jo man tie skjiet sasodiiti liels sasniegums, pashi par sevi tie ir lieli, un svariigaakais - bez izlikshanaas, iisti un ar ceelu meerkji! ;)
Powered by Sviesta Ciba