plastalīna veļasmašīna

History

19th April 2008

9:49am: vispaar 3dien bija ljoti daudz visa kaa, pirmaa diena kaa pasniedzeejai, tad veel visaadi siikumi un Tarzaana balle, kas bija paaraak savdabiiga, vai driizaak paaraak viendabiiga, lai es/mees tur patieshaam labi pavadiitu laiku. Bet vipsaar jau shis tas feins tur bija. maajaas, protams, mani sagaida jautrais trio un speeleejam alias.
4dien savukaart laiks vienkaarshi izira, kaa kaprona diegs, var izstiept, bet ja kaut mirkli zaudee modriibu, tas saraujaas un pazuud. Erviinam lieliski izskataas mans zilais koncertkrekls, ko sen atpakalj savaacu no Endrjuu skapja. un tad es guleeju ar 3 piegaajieniem, no 6iem liidz 9iem, tad vilkos uz proceduuru, pa celjam gandriiz izsleedzos, kaut kur pie valsts gimnaazijas. tad man uzlika visaadus vadus uz kakla, piesleedza straavu un es guleeju otro reizi. 27 min ljoti labi guleeju uz kushetes. uzskatiiju, ka esmu izguleejusies, bet atnaacu maajaas un ak, vai - Visiits tik miiliigi guleeja Erviinam matos. vienkaarshi sapratu, ka miegs ir forss un pliisu tresho reiz. 6as stundas ja ne vairaak, vokaalo nodarbiibu vadiishanas, kad beigaas Ruudis pazinjoja, ka stundaa vinsh juutas kaa atnaacis pie Krampja, jo mees uzvedoties pilniigi vienaadi.
meegjii likaas, ka jaamaacaas dziedaat pashai atkal. jo balss tik briiva un neierobezhotas iespeejas un plashums un skaljums. jeezinj :) Kaa es miilu veselas balss saites :) vieniigi dumji, ka pati esmu sarakstiijusi nenormaali bljaujamo gabalu un netieku liidzi pagaidaam veel visaam taam augshaam taadaa ritmaa un taadaa karuselii. taapeec tiek lemts par absinta vakaru pie Paula, ko es nevaru apmekleet, jo sirdsapzinja kozh par BD. nu, neko, sapratu, ka pie Paula es vismaz piecelshos sakariigaa laikaa un taapeec pavadu miegainu bezabsinta vakaru kopaa ar Roofiem. Bet mazliet pagarshoju - un oo, jaa, manaas atminjaas vinsh garshoja tieshi taapat :) Tas noziimee, ka shovakar studentniekaa pasuutiishu absintu un buus baigi labi viss :)
shodien, kaa jau plaanots, pieceelos agri, tagad tikai lielaa kafija ar pienu un var saakt. lai sirdsapzinja vakaraa var atpuusties.
Powered by Sviesta Ciba