plastalīna veļasmašīna

History

13th April 2008

3:32pm: Visiits ir jau tagad paaraak liels un paaraak neatlaidiigs. visaadaa zinjaa. taatad jau pavisam driiz varees vinju atstaat pieskatiit pasham sevi.
guleeju kaadas 13 stundas. un lielaako dalju laika man bija sajuuta, ka dziivoju kojaas, jo kaapnju telpaa vislaik bija kaut kaada kustiiba, tusinji, skalji papeezhi uz betona griidas un smiekli. ka mest kaadam gluzhi vai gribeejaas.
daudz sapnjus arii redzeeju, neko neatceros, protams.
Current Music: Robert Plant - Dancing in Heaven
8:35pm: visaadi gada laiki un neticiiba, ka kaadreiz dziivee ir bijis arii, piemeeram, 2004. gads. domas par to, kas bijis pirms tam un kaa buus peec tam. Klusaam ielaviities dazhaadaas pagaatnees un izmainiit notikumu gaitu. nee, nee.
es riit braukshu pie Tevis ar ievaariijumu un buushu laba meitene.
10:34pm: ir viens taads vecs dzheks, kursh iet uz visiem open air koncertiem, kuros speelee vismaz 5 grupas, un peec uzstaashanaas naak ievaakt autograafus no katra grupas daliibnieka uz atseviskjas kartona lapinjas, kurai otraa pusee vinsh pats pirms tam ir uzrakstiijis grupas nosaukumu. 1x shameejo satiku Jomas ielas sveetkos, kad pati arii parakstiijos vinja autograafu kolekcijai. tur man Alvils pastaastiija, ka tas viirs naacis vaakt autograafus jau tajaa laikaa, kad Alvils veel metaalu speeleejis, un tas bija pirms gadiem 15 vismaz... Vakar vinsh arii bija klaat! Un man par lielu paarsteigumu, vinsh ir sataisiijis arii sarakstu, kuru grupu autograafi vinjam jau ir. piemeeram, to, ka laimes paraksti vinjam jau ir, vinsh izlasiija uz lapinjas, kameer vinji speeleeja, un peec tam tikai piegaaja izteikt savu viedokli, par to, ka bijis labi, bet no naakamaas grupas autograafus gan panjeema, jo savaa kartoteeka shaadu nosaukumu nevareeja pamaniit.
baigi interesanti vispaar :) Nez kaads vinjam ir plaans? bet varbuut plaana nemaz nav! vienkaarshi vinjam patiik taa dariit un tas arii viss. he.

veel iedomaajos pilniigu idiotismu, skatiijos pa logu, ka veikalaa Pavasar's joprojaam deg gaisma, un ienaaca praataa baigais stulbums - taa kaa 7dienaa neviens normaals cilveeks parasti nedzer, tad alkohola razhotaaji vareetu veersties pie saiemas ar luugumu veikt izmaninjas alkohola tirdznieciibas likumaa - no 1dienas liidz 6dienai paardod liidz 22iem, bet sveetdienaas, sakaraa ar vismazaako notirgojuma procentu, pagarinaat tirdznieciibas laiku par stundu un dot nedzeeraajiem iespeeju attapties, piemeeram, 22:16 un skriet uz veikalu peec dzeeriena, jo 7dienaas nezkaadeelj tirgo liidz 23iem :D

vispaar visu dienu saap galva. eh..
Visiitis redzeeja "lielo pasauli" pa logu un ilgi briiniijaas. jaa.
Powered by Sviesta Ciba