plastalīna veļasmašīna

History

18th March 2008

9:41am: Shoriit pamodos 2x, pirmajaa man likaas, ka murgoju, par laiku kaadus 3 meeneshus atpakalj, bet izraadiijaas, ka ziema tieshaam ir apnjeemusi pilseetu arii 18. marataa! Otrajaa reizee es pamodos daudz, daudz labaak, jo par sniegu jau biju aizmirsusi un telefonaa kaads dziedaaja "laburiitu saka saule, lauriitu saku es!" :)
p.s.nejaushi uzduuros savas beerniibas miiljaakajai dziesmai. jeezinj! taa kaut kaadaa zinjaa ir kljuvusi tikai labaaka!!
Current Music: Uriah Heep - july morning
12:55pm: tikko piezvaniiju uz dziivnieku patversmi, vajpraats kaut kaads! Es esmu shokaa. Saku "labdien, vai jums ir mazi kakjiishi?" no saakuma man nenormaali uzbruukoshi prasa - kam jums vajag mazu kakjiiti? es saku, ka gribu vienkaarsi kakji maajaas. un tad aizgaaja... jeezinj! tik pat kaa izlamaaja, ka es tachu neko no kakjiem gan jau nesaprotu un vai es zinu, ko tas vispaar noziimee un jaabuut vislaik maajaas un cik taa buus liela atbildiiba un shitaa tas nenotiekot, utt. "vai jums kaadreiz ir bijis mazs kakjiitis?" es saku - jaa, man dziivee ir bijushi mazi kakjiishi. - es gan nezinu, vai juus vispaar kaut ko saprotat.. mums ir tikai 4 meeneshus veci tagad. es prasu par Gerdu un Kaju - tie esot par mazu.(nu, kaa tad taa??) un ja kaut kas interesee, jaaiet pie vinjiem skatiities un vinji izvertees vai es vispaar varu audzinaat kakji. aarpraats!! nu, goda vaards, runaaja taa, it kaa ljoti negribeetu, lai kaads panjem kakji no patversmes. fuj. ja taa persona shitaa runaa ar visiem, kas vinjai zvana, man aarkaartiigi zheel to dziivnieku, kam vinjas deelj jaapavada savas dienas patversmee.. Uz otru patversmi pilniigi nevaru sanjemties piezvaniit, nez, laikam izklausos vieglpaartiiga, "puut un palaid" variants..
6:51pm: Puceeju maaju un dejoju cha cha cha pie Pretty Woman, kad veel nemaaciijos skolaa un gaaju modernajaas dejaas, tieshi pie shiis dziesmas bija jaadejo cha cha cha. a ko dariit? :)
Powered by Sviesta Ciba