plastalīna veļasmašīna

History

9th March 2008

3:19pm: juutos kaa idiote. vienkārši vakar atnaacu maajaas un neko neredzeeju, un shodien arii paleenaam tikai piefikseeju sho un to, kameer beidzot paarbaudiiju skapjus, atvilktnes, un zobu birstes izskaitiiju un sapratu, ka esmu palikusi te viena. baac. piezvaniiju Archijam uzzinaat, kaada velna peec vinsh ir izvaacies un nav man pateicis. nu, kaut kaa jociigi. ka tu pierodi dziivot ar kaadu kopaa un pierodi pie vinja tikumiem un netikumiem. un tad peeksnji atkal attopies vienatnee. nav jau slikti, bet es tachu gribeeju dziivot kojaas :D shausmiigi savaadi jebkuraa gadiijumaa. un visvairaak mani satriec tas, ka es kaadas 18 stundas neko nemaniiju.. es Archija vecaaku vietaa gan jau arii kaut kaa taa riikotos. bet personiskaa neveeriiba mani nomaac. tieshaam... stulbi vienkaarshi.
6:49pm: laiks pilns ar visu ko. precaas, striidaas, iemiilaas, izliigst, aizbeeg, priecaajaas, kjer smeldzi. visu ko ljautinji dara. es uz feeniksiem skatos un ieshu kaut ko iedzert un peec tam priecaashos par to, ka jau 1diena gandriiz.
Current Music: david bowie - never get old
11:25pm: Marta
taatad viss saakas ar to, ka viens mans draugs izraadiijaas baigais duriks pret manu draudzeni (vinja pasha draudzeni) taapeec mees ar to feino meitieti gaajaam aaraa parunaat un iedzert. galu galaa - taa kaa tizulms pieliip, muusu 3os kokteiljus es izgaazu rainjparkaa uz zemes, jo gribeeju pamiiljot piekliidusho minku, kas bija vinjai rokaas, kameer mees runaajaam par iemiileeshanaas sajuutu :) un vinja man saka - Tev shitais kakjis jaanjem maajaas. man arii taa likaas. un beigaas nekas cits laagaa neatlika, ko kakjis bija man rokaas, kad mums saaka piesieties kaut kaadi urljiki. un taa nu es kakjiiti paarnesu maajaas. vinjam pieree ir zvaigzne, man gan vairaak izskataas peec balta plankuma :D nu bet tas taa. draudzene teica, ka kakjis ir vinja, taatad Marta! es nezinu vai Marta gadiijumaa nav kaada cita Jelgavas iedziivotaaja kakjis, jo kakji bez maajaam parasti nav paaraak draudziigi pret cilveekiem... lai nu kaa, Martu iesleedzu zirgu namaa un pashas skreejaam uz rimi peec kakju paicuka. Marta maajaas nebija sataisiijusi nekaadu shmuci, kameer biju prom :) kad atnaacu visu laiku staigaaja man pakalj un murraaja :) es neesmu nekad taa iisti kakji audzinaajusi, jo Koknesee tas iisti nav jaadara.. lai gan man saka, ka es vareetu uzaudzinaat kaut vai 70 kakjus reizee :) taa nu noleemu zvaniit savam miiljaakajam kakju ekspertam un sarunaajaam, ka vinsh riit buus klaat un mees Martu kopiigi mazgaasim un nesiisim pie daktera. luuk, kaa :) Bet Marta ir baigi miiliiga :) vislaik gulj pie manis un murraa vienaa laidaa un ik pa briidim aiz sajuusmas izguljaas zvaigznes pozaa un aiii......... :) kaads jaukumonsh vinja ir :) Bet ja Marta gribees prom (nu, iespeejams, pie saviem iistajiem saimniekiem) tad es vinju tur arii nesiishu, uz rainjparku atpakalj.. nu jaaskataas, taa teikt :)
Current Music: lp
Powered by Sviesta Ciba