plastalīna veļasmašīna

History

4th March 2008

6:19pm: Kaut kä tä,ka nevar pat paelpot ìsti ik pa brìdìm. Un Tarzäns man pasùtìja dziesmu! Buznesä ar vien vairäk skaidro bilzhu.un ar katru mirkli pärñem ar vien spècìgäka sajùta,ka viss bùs lieliski. Ir skaidras zìmes,ka daru to,kas jädara un tas ir vajadzìgs sabiedrìbai. No rìtdienas man laikam bùs kakjìtis un vakarä labirints ar otro labäko vìra varintu Deividu Boviju. Piedod,Deivid;)
shodien ar mammu kopä visädas mulkìbas darìjäm un tik laimìgi nojùgusies jau esmu palikusi,ka pat mammu parävu uz sava vilnja:D nu,jä;)
10:42pm: devinjas garaas dziesmas no druvu maajaam liidz trshajai zvaigznju noliktavai peedeejaa gada laikaa. martaa nolsalushas rokas un liela shokolaade ar riekstiem. jelgava izskataas tik skaista - mazliet apsnigusi un sastingusi salaa. praataa paarcilaaju visas taas reizes savaa dziivee, kad pametu muuziku un meegjinaaju pieveersties kam citam. labi gan, ka neizdevaas. jo tagad dziive tik pat skaista kaa mazliet apsnigusii jelgava. un tik ljoti gribas pamosties martaa, kad marts ir gaisaa, matos un kraasaas.
Powered by Sviesta Ciba