plastalīna veļasmašīna

History

29th January 2008

12:27am: nu, davai, nee!
12:28pm: shodien pilniigu bez sirdsapzinjas paarmetumiem izguleejos liidz 11iem. vismaz emocionaalais tukshus un energjijas truukums ir paargaajis.
un tagad esmu gatava uzposties un iet kaadaa elegantaa iestaadiijumaa izdzert kaadas 2as kafijas un saakt dienu! Jo ne jau es buusu taa, ko nesvariigi siikumi ietekmee. ha!
Current Music: skunk anansie rise up
2:58pm: nodeveeji! nu, tie kuriem pietiek ar rezerves variantu pie pirmaas neveiksmes.
11:00pm: shodien visu laiku juutu gaisaa taas dzheku diesel smarzhas. bjmk paaraak daudzi vinjas lieto.. pat atnaakot maajaas skjiet, ka kaads te tikko ir sapuuties.
lai nu kaa, Zaniite nav izlasiijusi visas veestules, ko kaut kaada Inguuna Endrjusam rakstiija, un pati nezin kaapeec :D un atradaam daudz visaadaas interesantas lietas, piemeeram, manas miiljaakaas kupres un taa :)

kafijas arii shodien bik par daudz, bet shad tad jau vajag. laikam pat kaut kaa cilveeciigi saaku atkal justies. tas labi! Bet vispaar man vajag draudziigu konsultaaciju dazhaados jautaajumos, un labi aatri! un Jeljena Antonovna shaados briizhos atljaujaas pa pasauli blandiiities!!!
un kas tas ir, ka vajaashanas maanija paarnjem? tas ir lipiigi, man domaat! Un Jelgavaa veel suudzaas par gripas epideemiju, ka klejo apkaart daudz nopietnaaka kaite. phe.
Powered by Sviesta Ciba