plastalīna veļasmašīna

History

14th January 2008

1:13am: kameer gludinaaju palagus blenzu sen neredzeetaa lietaa - televizoraa (sadziivee nelietoju.) un jeezinj - kaut kaaads supershovs tika raadiits, kuraa visaadi muuzikji speelee un tad ljauzi balso un viss vairaak vai mazaak kaa parasti, tikai ainara virgas priekshnesmums mani nogaaaza no kaajaam :D neko suudiigaaku sen nebija naacies redzeet/dzirdeet :D :D :D :D
es gribu vairaak shaadus supershovus, tik jautri var pavadiit vakaru pie gludinaamaa deelja :D
7:43am: Vispär es Tev pilnìgi visu pateicu,tajä naktì,kad Tu man atdevi vienu no saullèktiem,ko biji man parädä. Samierinies!
Labrìt,es esmu pamodusies no dziljä miega. Kä princese uz zirña,bet tas zirnis vairs nespiezh.
Gaiss shorìt ljoti svaigs,tä kä no jauna radies;)
Current Music: With a little help from my friends
4:59pm: shodien es miilu Ogu Magoni! :)
8:08pm: kaa man patiik pavasaris!!! pat ja tas ir janvaarii! shodien kopaa ar kaudzi svaigu daarzenju savaam jaunajaam vegjetaarajaam recepteem, iegaadaajos arii narcisi podinjaa. lai leenaam uzzied kopaa ar mani :)
11:23pm: taatad bija taa, shodien pieceelos 6os, lai paspeetu darbaa uz sapulci 10os. paspeju. brauciens no kokneses uz jelgavu prasiija tieshi 3 stundas.
sapulcee, kaut arii es speciaali no kokneses atspeeros, liidz maniem priekslikumiem netikaam, jo re kaa - vajadzeeja spriest un spriest, kursh kuru dienu atsleegs un aizsleegs bjmk durvis.. nu tas taa.

kaut kad atnaacu maajaas un biju galiigi beigta. taapeec speeleeju gicu un tagad es jau maaku wild thing, kaijas un shodien iemaaciijos kaut kaadu dalju no all i want, me and bobby mcgee, bet galvenais - what good can drinkin' do? domaaju, ka sho dziesmu savaa 1 personiskajaa izpildiijumaa turpmaak iekljaushu on the roof konchos :D Bet vispaar man ir talants! jo es arii tapingoju un speeleeju ne tikai ar slaidu-gredzenu, bet arii ar slaidu-rokasspraadzi! pilniigi psihi! :D Bet man patiik kaa skan!

Tad Artuuriits man teica - ejam pastaigaaties un izraadiijaas, ka mees pastaigaajamies uz veikalu vinjam izveeleeties shampuunu, ko taa arii neizdariijaam.

lai nu kaa, atnaakot maajaas, es atkal speeleeju un juutu, ka driiz vareeshu saakt solokarjeru :D
Un tad man uznaaca 3diena! (aa, veel es izdomaaju jaunu eediena recepti!) peec solokoncerta es saaku mest kuulenjus un aizdedzinaaju sev matus un veel visaadi te gaaja :D Artuuriits gan jau bija saacis guleet, bet es sho ceelu augshaa un teicu - ejam uz pils parku! - tagad? -tieshi tagad! un taa mees gaajaam. baac, kaa man patiik Jelgavas pils parks, pils, tilti, laternas...un jaaa :) protams, tas, ka man bija 3diena nebija mainiijies! Bet veseliigi taa. Veel aizgaajaam pie Tijas un vinja atrveera logu un saaka ar mums runaat sunja balsii :D Bet tomeer izraadiijaas, ka viss kaartiibaa, un tas bija vinjas taksis :D
patiesiibaa es nebiju uz pili ar Artuuriiti, bet gan ar Anninju, kuras iistais vaards ir Arta, bet mamma vinju gribeejusi saukt par Ruutinju :D taada gara meitene ar taadaam divaam asteem, es pat taas sauktu par ljekaam :) Gaaja mekleet viiru, bet shovakar bija maz ljauzu ielaas.

bet man patiik Jelgava :) es tomeer esmu sajuusmaa, ka sheit dziivoju. un ja kaadreiz kljuust garlaiciigi - ir risinaajums - vajag pasham sev radiit atrakcijas! :)
luuk!
Current Music: the who - sparks
Powered by Sviesta Ciba