plastalīna veļasmašīna

History

13th January 2008

1:28am: Skurbums. Laikam tä to sauc. Kad 4to dient reibsti. Tirkskjis. Tieshi tä to sauc,kad dzìve pati par sevi reibina. Un reibina!;)
Kä to sauc kopä es nezinu,bet gan drìz uzzinäshu!
Current Music: Led zeppelin
4:45pm: man saaka iepatikties pavadiit laiku vienai, nu, taa ar savi. jo man vienkaarshi nebija vietas savaa dziivoklii. emocionaalais spiediens. taapeec 4dien es visu vakaru kliidu pa jelgavu un tad liidz 22iem seedeeju darbaa un reekjinaaju.
5dien no riita es 1x muuzhaa noleemu uzticeeties sveshiniekam, kursh teicaas, esam kaiminsh no 53 dziivoklja un vinjam naktii piedzimusi meita un tagad tra la la la la...vienvaardsakot vajagot 3,80 celjam un pukjeem aizdot. nu labi. vakaraa shis atneseeishot 5iiti un polshu. ha. teicu, ka buus labi ar 3,80!
tad es atkal muku no maajaam. aizbraucu uz paarlielupi pie Endija vecmammas. pavadiiju tur apmeeram 2 stundas klausoties visaadus staastus, gan par karu, gan par to kaa Riemeris nuutrijas audzeejis, gan par Teerveti, gan par remontu. interesanti bija :) tad slidnaajos atpakalj uz autobusa pieturu un atcereejos kaa agraak tas bija jaadara katru otro vai 3sho dienu. parasti tad, kad biju aizguleejusies un kaveeju darbu vai skolu un bija jaateshaas uz vilcienu. vispaar es arii kaadu dienu gribeetu savu maaju paarlielupee. tur ir taa miiliigi.

galu galaa tika lemts, ka man bail no taa kaiminja ar 3.80, jo ja nu shis atnaak ar vaali un iznes no manas zirgu maajas visu, ko var kaut kur paardot? taapeec tika lemts, ka eksaamens 6dienas riitaa nav proritaate, saliidzinot ar monopolu un atminjas speeli un sarunaam ar bilu, kas runaa ar tevi gandriiz kaa dzins, jo dziivo taadaa elegantaa kanninjaa. monopolaa izraadaas 4 laucinjus peec starta ir taads laukums, kur jaamaksaa 200 dolaari, es sho opciju atljaavos izmantot kaadas 20 reizes speeles laikaa :D Vispaar bija bezgala jautri un sasodiiti forshi! :)
domaaju, ka lieki piebilst, ka dzheks ar 3,80 neatnaaca. es neticu ziemassveestku veciitim!

no riita Artuuriisha un Maarcha paarrashanaas no citas balliites kopaa ar iestudeetu teaatri man deva skarbu riita iignuma devu visai dienai.
un veel vakar biju Kaspara Ahljichenoka vaarda dienas balliitee, kas to buutu domaajis :D

un shodien ir baigi forshi! Es esmu briiva!! :) un pagatavoju sev wild thing, bet izraadiijaas, ka negribu eest :D shii buus izdevusies dieeta, ha ha ha.
jee jee jee. tas arii viss.
Current Music: aretha franklin - oh, no not my baby
Powered by Sviesta Ciba