plastalīna veļasmašīna

History

4th January 2008

2:58am: Izvērtās bezgala jauka diena. Ar jautru braucienu uz riigu, vieksmiigu skolas apmeklējumu, iista hipijkrekla iegaadi, un tad mazs darbinsh studijaa. Peec kura nolēmām, ka mauka ir gatava un es tai beidzot devu vaardu: beautiful mornings and rageful nights. Taapeec braucaam pie Paula, dzērām ziemassvētku teeju un pavadījām laiku vinja māsiņas istabaa kopaa ar dazaadaam rotaļlietām. Tad palikaam tikai 3 un Edgars muus nolēma aizvest uz Zemgali. Pirms tam veel notriecaam alni ziedonja mezhos, bet beigaas izrādījās, ka tikai saslushu sniegu notriecaam. Zemgale ir taads miests apmēram 15 km no Jelgavas. Lai tur nonaaktu, vajag arii pirmo reizi dziivee apmeklēt Bramberģi. Un zvaigznes tik spozhi un daudz spiieeja. Zemaglee atradām laukumu un tad spolējāmies uz nebēdu, jo vajagot tachu pārbaudīt kaa shaados apstaaklos uzvedas auto ar 4 nevis 2 ritenju piedzinju. Nu, taa normaali paslīdējām. Peec shii sliideejiena braucot atpakaļ, pīppauzē, atklājās, ka vienam ritenim bremzes uzkārušās un taapeec viens ritenis spīdēja sarkans kaa skatuves prožektors. Smirdēja gan savādāk :D taapeec braucaam atpakaļ uz ziedoni, kur „vienkāršos” atkal dzērām teeju. Un kaut kad jau atkal jelgavaa esot es atcereejos kaapeec man vinsh patika, heh:)
Lai nu kaa – man tas atgādināja kaa pirms 2 gadiem mees trijatā peec katra meegja shitaa drasējām apkaart aukstaa ziemaa, uz lidlauku ārdīties vai uz vaarpu ezeru veerot vai vienkārši pa šoseju pļāpājot un benzīnu tērējot. Feins laiks tas bija:) bija arii „izkusis sniega viirs” un „resip” un kaut kaa taa jaa.. un bija aukts un zvaignju daudz. Tikai tagad riteņu piedzinja dubultota :D

Tagad es gaidu, kad buus pavasaris un vareees Bluuzu vest araa. Jo tad mees laidīsim uz visaam tuveejajaam stacijām. Gribu taas visas apbraukāt. Te apkaimee taadas ir vājprātā daudz. Vienkārši tuksha lauka viduu, nekurienee, bez nevienas maajas ziime „viesturinji 2,5”. Citaam stacijām veel savadbiigaaki un maģiskāki nosaukumi. Un taas stacijas mani vajaa, katru reizi, kad braucu kaut kur uz pie Jelgavas laukiem jāredz taas ziimes uz stacijām. Stacijām, kuras netiek izmantotas jau vismaz 10 gadus citas veel vairaak. Un sliedes, kas jau tik pat ilgi nepilda nekaadu funkciju. Nu, kaa to var neapmeklēt.
Taapeec pavasarii man buus 4dienaas bakalaura darbs, un 2dienaas stacijas. Skaisti, tachu! ;)
Powered by Sviesta Ciba