mazie_untumi_co

bez

Nov. 8., 2009 | 06:21 pm
No:: mazie_untumi_co

Man viss labi, šo te rakstu, jo negribu nogremdēt blogu. Tagad skatos spogulī, kur pretī man skatās sakrāsota agnese. Nekā daiļa *smiekli*. Pirms stundas atnācu no kīnoteātra. Nolādēti auksts, filma galīgākais murgs. Filma Bēdīgi slavenie mērgļi. Biju domājusi uz ko nežēlīgi smieklīgu ar kara piesitienu. Še tev, ik pa desmit minūtēm nežēlīga apšaude. Vismaz iespējams noderēs vēstures stundā, jo mana blondā galva no grāmatas diezvai spētu iezubrīt, ka vāci Francijā nīdēja visus ebrejus. Vairāk pat sīkāk nevaru aprakstīt, jo viss bija satīts murgā. Ebrejietes Šosanas dzīves stāstu vienīgo varēja sakarīgi saprast. Ļoti priecājos, ka neaizgāju uz filmu- Brunču mednieks, pirms nedēļas vai divām gribēju to izdarīt. Jeb tajā filmā ir pārāk mīlestības pilns stāsts. Ķip slavens meiteņu mīlis vienmēr dabū to ko vēlas, pilnīgs nakts sakaru pavelnieks. Tad viņš ievēro skaisto kafejnīcas oficianti, kas ir kas līdzīgs pelēkās peles veidam un bla bla bla bla. Ā un vēl Cēsu Vidzemniekā ķip krēsli baigi labi un jaunie, bet apkure ir nulle, pietam, balkonā tikai trīs krēsli. Smieklīgi. Man, kad pirku biļetes piedāvāja trešo brīvo balkona vietu, bet kad uzgāju apskatīties, kas tur īsti sēž- ātri pārdomāju. Viens ļooti draudzīgs pārītis. Nē, paldies, iekārtojos kiniķi krēslos un centos nenosalt. Vienīgā mācība man no tās filmas- (Emanuela ir tā pati Šosana, tikai maskējas).
[18:13:11] Air.: Emanuela kad uz mirkli aizdomājās par mīlestību pret vāciešu kara varoni, ko bija sašāvusi no mugurpuses- viņu nošāva ļooti brutāli
[18:14:13] Linda: :D:D:D
[18:14:22] Air.: tas nozīmē, ka Emanuela par spīti tam, ka nogalināja 600 fričus (viņa bija ebrejiete, kuras ģimeni nošāva friči) uz mirkli atmaiga un pagriežot no viņas rokām nomirušo varoni pati saņēma lodes vēderā
[18:14:43 | Rediģēts 18:14:50] Air.: līdzjūtība un mīlestība ir bīstama dzīvībai :D


Humm... kas vēl? Ā jā, man sāk šķist, ka acu ēnas sāk ieēsties manos acu plakstiņos, burvīgi, drīz nevajadzēs tērēt laiku krāsojoties, jo dažkārt 5 minūtes, lai nenokavētu skolu ir izšķirošās. Nākamā būs skropstene un pēc tam pūderis. Ieiešu vēsturē kā meitene, kurai nekad vairs nevajadzēs krāsoties.

Un vēl es ... man Fransuīze vakardien iedeva dziesmas Kit-i - Осень ļooti skaista, dziesmu vārdi aizrauj. Viena no skaistākajām krievu dziesmām vispār.
Photobucket

Link | skatīt visus komentārus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.