mazie_untumi_co

Will you be my friend in my dream ?

Nov. 27., 2011 | 10:42 pm
No:: mazie_untumi_co

un šeit ir jābūt interesantam rakstam, ko būtu vērts palasīt.

šodien galīgi un neatgriezeniski iekritu atmiņās. pavisam senās, tā šķiet. divi gadi. varēja paskatīties, kas ir mainījies un kā ir tagad. es nezinu, kas ar mani tagad notiekas, bet atceros ļoti labi kāda biju senāk. kad biju maza, pārāk nopietna pelēkā pele. es pat sevi tā dēvēju- pelēkā pele, kas ir pavisam dīvains cilvēks iekšienē.
pietrūka man senās es. tās būtības, kas mainījās kāda cita dēļ. tagad jūtos gan slikti, gan labi reizē. pagātnē atradu arī daudz ko labu, kas arī iepriecināja. akk jel, kā es noniecināju kleitu būtību (to es turpinu darīt arī tagad, bet ievērojami retāk).

klabē iepriecināja tie laimīgie brīži, kad pavasarī jutos labi, tiku izvārtīta pa kupenām biežāk nekā to vēlētos veselība. *smiekli* un tie pūpoli. man likās, ka esmu kā no jauna piedzimusi savā bērnešķīgi skaistajā un naivajā pārliecībā. bet tas bija pirms 2 gadiem. tagad ir savādāk. sāp biežāk, pārdzīvoju vairāk. šodien meklēju senāko sevi. it kā atradu. bet man vēl šis tas būtu jādara, lai atgrieztos. lai dzīvotu priecīgāk.

šodien sapratu, ka man vajag uz Norvēģiju jau vairāku iemeslu dēļ. ne tikai vienkāršas iegribas dēļ. *nopūta*

Link | skatīt visus komentārus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.