martinja - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
martinja

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 10th, 2005|03:39 pm
martinja
izlasiet! baigi skaisti!:)

Elpot ir bauda. Vienkārši elpot ir pietiekami, lai mēs vienmēr būtu laimīgi, lai baudītu dzīvi. Būt dzīvam ir pietiekami. Jūti prieku būt dzīvam, prieku mīlēt… Sākot ar šo dienu, paud savu mīlestību katrā vārdā, ko saki, katrā darbībā, ko veic. Katru darbību savā dzīvē pārvērt par mīlestības un prieka rituālu... Šodien, pateicies Dievam par dzīvību. Dievs ir radījis vienīgi pilnību, un, tā kā Dievs ir radījis Tevi, es ticu tam, ka TU ESI PILNĪBA. MĪLI sevi bez nosacījumiem, lai vari dalīties savā mīlestībā ar citiem, ar visām dzīvības formām uz šīs skaistās planētas. Radi savu sapni par Paradīzi šeit un tagad savā dzīvē.
Šodien atceries savu patieso būtību. Kļūsti, kas patiesībā esi un izpaud to. Saskati Visuma skaistumu ikkatra cilvēka Dvēselē aiz maskām, aiz tēliem, ko esam pieņēmuši. Atbrīvojies no visiem vērtējumiem un nepatiesajiem ziņojumiem, ko nosūti sev un apkārtējiem. Šodien apzinies sevi kā Eņģeli. Paud sava Gara skaistumu, savas sirds skaistumu lielākajā cilvēka mākslas darbā: savas DZĪVES SAPNĪ.
ESI cilveeks....bez maskām, bez mākslīgām lomām, bez visa tā.....bez tās nastas, ko pašas jau vien esam pieņēmušas kā normu! PIETIEK.
Lūdzu esi BRĪVS...
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: