Atrast sevi - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Marta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Padari svētkus neaizmirstamus! 14. Feb 2014|11:59

marta_zake
Ir klāt gada skaistākie, mīļākie un sirsnīgākie svētki. Jo kas gan var būt skaistāks par divu cilvēku mīlestību? Varbūt tikai trīs cilvēku mīlestība, bet par to parunāsim citreiz.

Un, puiši, jūs taču saprotat, ka šodien ir jūsu lielā diena. Skaidra lieta, mēs sakām, ka mūs neinteresē Valentīndiena. Vai jūs tiešām domājāt, ka mēs esam tik seklas, lai uzķertos uz tādiem acīmredzami komerciāliem trikiem?! Tai pat laikā ir tikai pašsaprotami, ka mēs katru dienu sagaidām jūsu nevīstošās mīlestības apliecinājumus, un šajā dienā it jo īpaši.

Tātad jums nepieciešams atrast tādus apsveikumus, kas nav komerciāli, tomēr vienlaikus ir mīļi, sirsnīgi un romantiski. Lūk, daži padomi, lai raisītu jūsu iztēli:

1) Rožu ziedlapiņas ir skaistas, bet ir tik ļoti pierastas, ka it nekādi nenorāda uz jūsu izdomu. Šādas dekorācijas jau pa gabalu brēc: "Es esmu gaŗlaicīgs nūģis, kas nespēj domāt tālāk par kaut kādām nojātām klišejām". Pamēģiniet izgreznot istabu ar mākslīgo rožu ziedlapiņām! Tas vienlaikus būs gan negaidīts sižeta pavērsiens, gan arī norādīs, ka jūs esat zaļi domājoši: mākslīgās ziedlapiņas pēc svētkiem var saslaucīt un izbārstīt kādā citā vakarā. Īpaši bonusa punkti jums pienāksies, ja mākslīgās rozes būs zagtas kapos. Meitenēm patīk sliktie puiši.

2) Protams, ka mēs sagaidām dāvanas. Bet arī šeit jāizrāda izdoma. Erotiskā veļa ir pārāk patmīlīga, jūs taču būsit tie, kas uz viņu skatīsies. Tā vietā labāk pamēģiniet vaifbīteri, tas vienlaikus arī norādīs, ka esat gatavi atzīt viņas pārākumu ("kuŗš šeit nēsā vaifbīteri?!" ir jaunais "kuŗš šeit nēsā bikses?!") Tāpat sirsniņu konfektes paredzētas nabagiem. Meitenēm nepatīk nabagi. Tādi puiši, kas meitenēm patīk, sirsniņas zīmē no sarkanajiem ikriem melno ikru bundžiņā. Turklāt ikros ir mazāk kaloriju nekā šokolādē, lai gan mēs, protams, neesam resnas.

3) Tādi iebildumi kā "tas ir pārāk komerciāli, klišejiski un neizrāda nekādu izdomu" kļūst nesvarīgi, ja jūs savai sievietei uzdāvināt dimanta kaklarotu, kamēr jūs abi lidojat pavadīt romantisku nedēļas nogali franču Rivjērā. Ar jūsu privāto lidmašīnu.

Veiksmi un izdomu!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: