Atrast sevi - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Marta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Saglabā daļiņu saules 19. Aug 2013|11:00

marta_zake
Vasaras beigas un rudens sākums ir mans mīļākais gadalaiks. Par tik daudz ko var aizdomāties, skatoties dabas ciklos. Kā dzērves rindojas kāsīšos, nē, kāšos, lai lidotu tālu, tālu un pavasarī atkal atgrieztos. Dzimtā mala savus putnus tik ļoti mīl, ka spēj palaist viņus vaļā -- un, tā kā šī mīlestība ir patiesa, viņi atgriežas. Kā augļi pieriet pilni saules un dzīvības sulas, un mēs ar pateicību varam pieņemt šo velti. Kā visa daba priecājas par sasniegto.

Tādēļ augusts man ir lielais konservēšanas laiks. Tā gribas kaut daļiņu šīs bagātīgās saules saglabāt ziemai! Un ir tāds prieks pēc tam ziemā mieloties un cienāt savus mīļos ar dabīgu un veselīgu gardumu, jo, protams, kilograms cukura uzreiz paliek pavisam veselīgs, ja tam pieliek pusotru kilogramu ogu. Pašas gatavots, pozitīvu domu, saules spēka un sirds mīļuma pārpilns!

Došu jums vērtīgu padomu: kā mums visiem zināms, ūdenim piemīt atmiņa. Arī ievārījumos ir gana daudz ūdens, tātad arī ievārījums atceras. Tādēļ, ejot vākt ogas un vārot ievārījumu, es domāju tikai gaišas un pozitīvas domas. Es gan vispār esmu tik gaiša un pozitīva, ka citas domas vispār padomāt nespēju, bet nu šoreiz es īpaši piedomāju, lai manā sirdī nemājotu ne kripatiņas naida un rūgtuma -- jo, kā zināms, ja sirdī rūgst, tad arī ievārījums sarūgst. Bet ar gaišām domām vārīts ievārījums arī ziemas spelgonī ielies sirdī saules staru!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: