Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

marija_jekabs' Journal

26th January, 2009. 10:21 pm. mani tas neapmierina

zini, ir tā.. es esmu nogurusi, pārgurusi, taču arī pašā trakakajā pārguruma brīdī es vēl spēju atjēgties ar domu ka nevaru padoties.
solītā brīvā nedēļa izpaliek.
lekcijas jau sākas 3.02., kaut gan sesija likumīgi turpinās līz 6.02. visas 5 darbadienas nu mums būs pilnas darbadienas, pretēji tam, ka 1.semestrī bija tikai 4 darbadienas + tagad visas būs no 8:00. vispār-no vienas puses jau forši liekas, bet no otras..-man patīk mazliet atpūsties. 3 anatomijas nedeļā, bioloģijas vietā mikrobiologija, solījums, ka angļu val. ir beigusies izpaliek,jo lekciju sarakstā manāms nepārprotams angļu val. pieminējums +propedeitika un kl.aprūpe un bioķīmija kura vairs nav ievada bioķīmija, bet pati par sevi, kas nozīmē, ka no galvas atkal būs jākaļ tik sadistiski daudz, utt. => 1.semestra vergošana mācībām būs trakāki spēcīgāka, jo lekcijas ir nomainījušas uz kko specifiskāku un sarežģītāku + reizinājušās uz 1/2 nedēļā.
stradiņos notiek 1 pāris lekciju, kuru starpa ir 2h brīvs, bet pēc tam ceļam uz anatomiju dotas 30min.. jauki, atkal kavēsim.

aij.. kāds vnk uzprasās uz kastrciju, tā jūtu!

Make Notes

Back A Day - Forward A Day