Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

marija_jekabs' Journal

10th January, 2009. 6:53 pm. dienvidamerika

parunāju ar Ričardu par to aizbraukšanu un nolēmām, ka dosimies kopā. vienīgais šķērslis ir tas, ka nepieciešams baigais piķis. Taču.. tas mūs nebiedē un sākam jau aprēķināt precīzus izdevumu apjomus, kuri būtu nepieciešami iesākumam (tikšanai uz turieni, ~ pirmajiem 2 mēnešiem, utt., drēbes jau mums arī daudz līdzi nevajadzēs, jo tur būs silts un tās, kuras nepieciešams, iegādāsimies tur par lētu naudu,jo kā apgalvo Riārds- tādas lietas tur ir lētas. Un nonācām arī pie norunas, ka viņš Tur neēdis bieži maķītī, utt. :D )
tāpēc.. ja vari piedāvāt kādu darbu, kuru iespējams apvienot ar mācībām, tad lūdzu dod man ziņu, jo man tiešām nepieciešama nauda, lai dotos prom uz kādu nenosakāmu laiku (pagaidām apskatām vīzas gadam), kā arī tika jau apskatītas manas iespējas studēt manu sfēru utt.- viss notiek, taču NAUDA,  NAUDA, NAUDA.

tad nu.. gaidu Tavu ziņu.

tā ir iespēja "sākt dzīvi no jauna", būt brīvam un prom no šī sviesta, kas notiek Latvijā, iespēja atpūsties un pildīt savas sirds vēlmes un tvert pasakaisnus mirkļus,kuri vien spēj darīt dzīvi krāsaināku , skatījumu uz dzīvi daudzpusīgāku un sajūtu kartotēku bagātāku/ pieredze, kurai nav vērtības :)

Make Notes

Back A Day - Forward A Day