Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

marija_jekabs' Journal

18th February, 2008. 2:38 pm.

chau, Tu, Tu un Tu!
man kaitina tas, ka man nevaicas.. nee tas nebuutu gluzhi areizi teikts- man kaut kaa taa interesanti piedziivojumi gadaas (gan apzagshana, gan lidmashiinas biljeshu peekshnjaa neatbilstamiiba, nespeejamiiba dabuut ripas, bet tikai zaali un gashu, celjojums ievelkas uz ilgaaku laiku, jo pagaidaam neesot biljetes maajupceljam utt.)

un es vakarnakt paarnaakot no waikiki atguulos gultaa, gaidot, kad Ilze iznaaks no vannas, iesnaudos un redzeeju sapnii Kristapu, tas bija tik dziivi un tik patiesi. es ljoti ilgojos peec vinja, tieshaam ilgojos!

Ahims man atsuutijis piedaavaajumu par 2008. vasaru Francijaa, kur izlidoshana ir 5.junijaa, kad man ir peedejais eksaamens. seksiigi! un shoreiz man piedaavaa vienai, bez Ugja. tas jau ir kaut kas!

taa nu es te niikstu pludmalee, sviistu karstumaa, peldu, vazaajos pa salas galveno (laikam) pilseetu un juutos nozheelojami- nav ne jausmas kaapeec.
Nakts Berliinee bija ok, bet Madridee- iespeejams, garaakaas 17 stundas manaa muuzhaa!

es vnk nespeeju iztureet. zvans nom uteres riita agrumaa (vinja neiedomaajas, ka LV ir 2 stundas veelaaks), protams, nolamaaja mani, nolasiija moraali, lika man atkal justies pretiigai utt., un tad nolika klausuli. es vairs nevareeju iemigt, be nogaaju lejaa, atveru durvis, 1.st. iesliiga veesais siltums, es aizdedzinaaju cigareti, seedeeju un raudziijos virtuvee.. tad uz trepeem, tad atnaaca Dana no blakus apartamentiem un teica : ¨celies tachu, sauliit!¨ un es ar savaam aizpampushajaam sunja aciim, bezspeeciigo smaidu- paveeros vinjaa. vinja zinaaja, ka arii es esmu nogurusi.

mees jau briizhiem smejamies- kaa skreejienaapeec miliona.
bet zinu, ka shii miliona vietaa buus gandarijiums, ka shaads murdzinjsh reiz piedziivots. un atkal es speeju priecaates par savu neveiksmi!

veiksmi Tev un veiksmi man! :)

Make Notes

Back A Day - Forward A Day