Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

marija_jekabs' Journal

28th January, 2008. 1:45 pm. Jāņa dz.diena ir šodien

apsveicu īsti pēc 00:00, nosūtot sms, atskaite nepienāca, tapēc, ieraudzījusi, ka puika ir skype, nosūtiju tur apsveikumu (gadijumam, ja sms netika saņemta), bezpersoniski atbildēja -paldies. šodien viņam paspiedu roku. puika aizsteidzās kkur, droši vien šovakar mazliet paballēs ar savu mazo. :)
visdīvainākais bija tas, ka mirklī, kad ieraudzīju viņu gaitī īsi pirms rokas paspiešanas, sajutu savādu sajūtu, tādu kā anormālu uztraukumu, tādu kā es nezinu.. bet tas bija dīvaini! kad "akts" jau bija galā, vēl reizi atskatījos, skatienam redzot viņa sasvērušos augumu aizslīdam manam skatienam. Neiznu kāpēc, bet pavasarī man it īpaši viņa sāk trūkt. un šodien ir izteikti pavasarīga diena.

kā es gribētu atkal ar viņu būt draugos, atkal smieties un ķēmoties, ķiķināt un doties uz dažādiem semināriem, pasākumiem, saietiem.. utt. ar viņu taču ir tik patīkami! Bet tādas lietas laikam jau nekad neatkārtoties. viņam es nepatīku vairs. brīžiem pat liekas, ka viņs mani ienīst. Īsi pēc mūsu šķiršanās viņs teica, ka mani ta arī nemīlēja, tikai gribejis padarīt greizsirdīgu Sintiju. es ticu viņam, bet viņs uzskata, ka es viņu mīlu, ka mīlēju un mīlešu, bet es viņu mīlu kā cilvēku, kā draugu nevis puisi.
šodien bastošu kursus, došos uz Lemonu paēst brokastis/pusdienas/vakariņas + izpildīt mājas darbus.

Jauku Tev atlikušo dienu!
šķiet. .esmu mazliet atpakaļ! :)

Make Notes

Back A Day - Forward A Day