entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
marija - Post a comment
marija
15:55 ogre- rīga
klabēja vagons, ārā sniga slapjš sniegs un iekšā kāpa ļaudis ar slapjiem zābakiem un cepurēm. vagonā bija iedegta gaisma, tāpēc smalkie zarojumi ar sniegu un menlbaltās ainavas aiz loga bija neredzamas.
man somā bija vecās mātes adīti cimdi, zeķes, zābaciņi. man pretī apsēdas vecs vīrs, kurš nespēdams pinvērtīgi iekārtoties pie loga, jo manas kājas ietiepīgi neatbrīvoja viņam pietiekami daudz vietas, pārvācās.
pēc tam man blakus piesēdās bļitkotājs. sākumā viņš oda pēc veciem smēķiem, pēc tam pēc zivīm. viņam bija sarkans telefons un viņš bija krievs. neviens pie mums nesēdās, jo viņa bļitkotāja kaste, lielie zābaki, platās, siltās drēbes, aizņēma daudz vietas un arī es savas kājas i nedomāju savākt.
viņš izkāpa. no cita sola man pretī ievācās kāda apaļīga krievu kundze, kuras seja kā mūķenei, un rozā satērpta maza meitene, kurai kājās vilnas bikses, rūtaini sarkani melni svārki un pāri rozā ādas mētelītis, bet galvā rozā cepure ar banti. meitene ēda desu maizi un es odu to zāvēto gaļu. tad viņa dzēra aktimel un visu laiku pētīja mani un manu A. Ninas Henrija un Džunas grāmatas vāku. desu maizi piebeidza viņas mamma. pēc paēstajām pusdienām rozā ķēms atraugājās, pēc tam nopirdās, un katru šo akciju pavadīja mammas nosodījums.
pēc tam man blakus piesēdās vēl kāda pusmūža sieviete, kas oda pēc otrās dzeršanas dienas, bet varbūt tās bija vēsmas no citurienes.
izkpājot no vilciena, mani pa priekšu palaida kāds vecs vīrs, es viņam uzsmaidīju un teicu paldies.
rīgā bija neiedomājams slapjdraņķis. saliju, sasnigu.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
marija
User: [info]marija
Name: marija
calendar
Back March 2024
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31