entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
marija - Post a comment
marija
pirms eju gulēt.
man bija vācu valodas skolotāja Zemmere. tagad viņa laikam izcieš kādu sodu, jo, kā man baumoja, esot palikusi milzīgos parādos, aizraujoties ar azartpspēlēm
bet sākumskolā viņa man mācīja vācu valodu, uzvedās kā freilene, padevusies miesās, trūka tikai bavāriešu tautas tērps, kad viņa manu bordo krāsas penāli pie savām krūtīm piespiedusi, stāstīja, cik ļoti viņai piestāv bordo krāsa. vienmēr nokrāsotas lūpas, šad tad arī kāds zobs. mati ieveidoti, tumši un pati smaidīja ar iemācītu smaidu un svilpjoši izrunāja s burtu.
viņa mums lika DZIEDĀT gramatiku, izdomāja visadas melodijas vienai gramatikai pēc otras, tāpēc ich habe, du hast, er sie es hat man joprojām skan ar viņas meldiņu kopā. tāpat kā nekam nederīgais pantiņš ar vācu bērnu vārdiem: eli lilli helga hans, toni lotta emma franz, peter, loter monica, greta un veronica. un vēl protams, vācu alfabets, kas beidzas ar vārdiem: so jetz kenn ich das ABC.
un vēl un vēl un vēl.
rītos, kad mostos ar šiem meldiņiem prātā, tiešām labprāt to bordo penāli iemīcītu viņai starp krūtīm. krūtis viņai bija padevušās.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
profile
marija
User: [info]marija
Name: marija
calendar
Back March 2024
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31