MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
08:46 am

[info]mamuts

[Link]


Mēs paši esam vainīgi pie visām Latvijas valsts nebūšanām, mēs - vienkāršie vēlētāji. Un zini, kāpēc?
Tāpēc, ka mēs esam verga dvēseles, kuri baidās pašvaldības deputātiem un birokrātiem kaut ko prasīt - ka tik Kungi neapvainojas un prasītājam kaut ko nenorauj. :PPP
Ar vēlēšanām te nav NEKĀDA sakara - vienalga, par ko tu balso, vienalga, kas tiek ievēlēts - Jānis, Nikolajs vai Džuliano - tev ir tiesības amatpersonas traucēt ar iesniegumiem, priekš tam šie deputāti ir ievēlēti. Tev, taviem kaimiņiem, līdzcilvēkiem - visiem ir tiesības informēt par savas pašvaldības problēmām un pieprasīt, lai tās tiktu novērstas. Deputātiem maksā atalgojumu no valsts budžeta, tas ir, no tavu nodokļu naudas. Tu viņiem maksā algu. Tad kāpēc tu neprasi no kalpa darbu, bet ļauj, lai kalps slauc tevi? Jo deputāts esot tautas kalps, kā viņi paši to apgalvo priekšvēlēšanu cīņā.
Un tavs uzdevums vēlēšanās - izraudzīt sev vergu, kurš vadīs tavu problēmu risināšanu. Tu viņam maksāsi algu. Tu, atšķirībā no citiem 19 gadiem, šogad prasīsi arī darbu SAVĀ labā. Un - nē, tas nebūs uzrakt dobi vai savākt pērnās lapas parkā. Pieprasi noorganizēt kaut vai tava ciema galvenās ielas remontu, lai aizlāpa bedres un uzzīmē gājēju pāreju. Vai lai noorganizē par minimālo algu bezdarbniekus sabiedriskajā darbā, galu galā, pēc novadu izveides katram novadam tiek iedotas 200 000 jocīgās naudiņas. Lai tad tās izmanto tavā labā, ne sadala brālēnu firmām un māsīcu birojiem.
Šoreiz nokaitināja Tarvida žēlais raudamgabals. http://www.apollo.lv/portal/news/articles/169041
Labi gan, ka sestdien šitais murgs beigsies. ;))
Jauku dienu Tev!
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba