MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
08:32 am

[info]mamuts

[Link]

Labrīt, depresīvie! :D
Šitā esot šīgada depresīvākā diena, "Delfos" rakstīja kaut kāds amirkāņu profesors. Nu, var jau būt. Aiz loga migla un kolēģei pensijas vecuma dzimšanas diena... dažreiz sevi pieķeru pie domas, ka labprāt ar viņu mainītos. ;))

Savu veco kompi pirms atdošanas omītei nolēmu savest ideālā darba kārtībā, tjipa, noformatēt cieto disku, uzinstalēt M$W95, utt.
Nu, piektdien smuki izklaidējāmies ar sievu pirtī, sadzēros jaunmodīgo vella dziru "Sirtaki", pieēdos visādus našķus... sestdien pamostos ar šaušalīgām paģirām. Bļā... 6 citramoni un auksta duša - neko nepalīdz. A man vēl kompis jālabo. Maķ.

Es labāk neaprakstīšu visos sīkumos, kā es tur jājos ar tik elementāru lietu. Tādu ņevezuhu var tik uz smagām paģirām norakstīt. Vienu es tagad zinu skaidri: ja kompī ir tikai Volkovs un nekas vairāk, tad W95 uzinstalēt nevar. Vajag visus autoexec.bat, configus un pārējo herņu.
A W98 universālo paroli es nezinu. Laikam jau nebūs 22095-... :DDD
Es pat Tanti iztraucēju. ;))
Beigu beigās visu savedu kārtībā, aizvedu omītei klaberkasti, sastellēju, ieslēdzu - yeah, strādā!!! Kādu laiciņu.
Nākamā rītā nomainu ekrāna izšķirtspēju no tās, ko stulbais W95 ir izvēlējies, uz monitoram atbilstošo - labrīt, sniegs. :((( Safe Mode - un sākas viss no gala. Liec, kādu moņu gribi - sniegs vai restes. Ja nav Safe Mode režīms. Beigās atjēdzos, ka pa visu šito šļuru videokarti tak neiedomājos uzinstalēt... priekšskars. Finita la comedia. :D
E-ech... grūti būt lamerim.

Jauku dienu Tev!
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba