MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
09:28 am

[info]tante

[Link]

iemet katlā kartošku sagraizītu, apcep sveistā (labāk speķī) sagraizītu bukānu, piegriez klāt tomātu (nemaz nav obligāti!) un sīpolu un apcepini vēl, kamēr tomāts pašķīst - lai gan, atkārtoju - pa manam tomāti baraviku zupā ir marazms - labāk prosta sīpolu vien tam bukānam klāt piecepini, tad iegāz to katlā, tad pacepini žāvētu gaļu un ar iegāz katlā un tad met katlā baravikus un vāri visu kopā vēl 15 minūtes.. garšvielas klāt un pēc tam ēdī nost to savu zupi šņakstēdams.:)
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba