MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
12:40 pm

[info]mamuts

[Link]

Bļē, es tomērt esmu nelietīgs muldoņa...
Man nesen uzskaipoja radagabals un raudāja, ka brienot pa krūmiem, paklupis, nosvempies garšļaukus un salauzis makšķerēm augšējos posmus. Ak, vai. Nu, labi - nopirku copmaņbodē rezerves spicītes, ap metru garas, koši oranžas un atstiepu uz darbu, lai vakarā šim tās varētu atdot.

Wot, nekad nebiju domājis, ka kolēģi būs tik ziņkārīgi.
Cipargalvam iestāstīju, ka tie ir paukošanās treniņa rapieru asmeņi, tos iestiprina rokturī, uz asā gala uzsprauž bumbiņas un var sākt kauties. Viņš padomāja un teica, ka šašlika iesmi esot krutāki, bet bīstamāki.
Priekšniecei iestāstīju, ka Jāņu naktī šīs spicītes aizdedzinot Rīgā, tuvākie odi atradīsies kaut kur ap Alūksni, viņiem tā smaka nepatīkot. To, ka tā smaka tikpat veiksmīgi aizdzen jāņotājus, saprotams, nestāstīju. Viņa padomāja un teica, ka šodien pat nopirks kādas desmit.
Seksīgajai kolēģei iestāstīju, ka tas ir sado-mazo piederums, tikai perot nevajag saskares brīdī raut uz savu pusi, tā var savainot ādu. Viņa padomāja un teica, ka varbūt ļaus izmēģināt. Šovakar. Bet es nebiju ar mieru tās izīrēt, ja pats nepiedalos, tā kā viņa šovakar tiks mocīta citādi.
Nupat kā sasēju tās abas spicītes kopā un noliku kaktā. Nezinu, ko es stāstīšu nākamajam jautātājam... :D Zivju duramais rīks? Auto izpūtēja tīrītājs?
Ek, a darbu Everests... sčas būs lavīna.
Jauku dienu Tev!
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba