MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
09:06 pm

[info]mamuts

[Link]

Tālajā 86.gadā, kad strādāju par atslēdznieka mācekli vienā pilsētas pabrīķī, iepazinos ar vienu patoloģisku meli. Sauca viņu Mironičs, ap gadiem piecdesmit un viņa raksturīgākā īpašība bija melošana. Virtuoza melošana. Viņš bija melošanas ģēnijs. Viņš nevienu nekad neapkrāpa, bet prata zibenīgi sacerēt ticamus melus. Visi viņu pazina kā raibu suni un mīlēja tieši par šo viņa talantu.
Reiz mēs ar večiem stāvējām autobusa pieturā, pīpējām un pļāpājām. Skatamies, Mironičs garām skrien. Viens no večiem iesmējās un viņam uzsauca: "Mironič, izstāsti mums kādu baiku!" "Danunah, nav man laika ar jums te auklēties - lielo zivju dīķi nolaiduši, zivju ka biezs. Jāatprasās meistaram un maiss kāds jāsameklē. A to puikas visu izvazās!" un Mironičs pazūd caurlaidē. Veči apstulbušām acīm saskatījās un kā sarunājuši metās uz lielo dīķi. ZIVIS! KA BIEZS!!! PAR VELTI!!!

Es kā jau māceklis paliku cehā šos piesegt.

Pēc stundas veči atgriezās, nikni kā velni.
Bet Mironičs, bēgdams no viņiem pa visu cehu, bļāva: "Kas ir, paši likāt man samelot?!"

Kopš tā laika esmu saticis daudzus meļus, pats neesmu nekāds svētais. Bet lai divdesmit rūdītus večus bez sagatavošanās piemānītu pēc viņu pašu lūguma - tā ir augstākā pilotāža!

(c) ifun.ru un Krievijas radio
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba