MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
01:24 pm

[info]mamuts

[Link]

Ech, šī masu psihoze...
Virtuve mājās ir labsajūtas vieta un tai jābūt ērtai, glītai un praktiskai. Sāksim no viena gala to apskatīt.
1. sienas nišā izvietoti trauku, logu un izlietnes mazgājamie līdzekļi un švammīšu kolekcija, pudeļu birstes un gumijas cimdi.
2. allaž tīra metāla izlietne un trauku žāvētājs.
3. garšvielu plauktiņš
4. vārīta dzeramā ūdens krūze. filtrpatronu šim izstrādājumam nekur nevar nopirkt, nu i nevajag.
5. zem izlietnes un pa labi gaiši brūnu virtuves skapīšu rinda, pārklāta ar sarkani-brūna granīta imitācijas laminētu plāksni, zem pašas izlietnes ir miskaste un kartfeļu spainis.
6. virs izlietnes ir otra virtuves skapīšu rinda, gaiši brūni ar zeltītiem rokturiem un brūna matēta stikla durvīm. virs izlietnes pie skapīšiem pieskrūvēta pelēkas plastmasas lampa, kurai spuldzes var grozīt uz visām pusēm.
7. gāzes plīts ar cepeškrāsni, 3 dažāda veida pannām, lielo zupas grāpi, pīrādziņu/picas plātīm. Mikroviļņu krāsns.
8. trauki - kobaltzili uz balta fona, angļu ražojums, ar ainām iz muižnieku dzīves; lietojam ikdienā. virtuves piederumi. daudz un dažādi. Ļoti daudz dažāda izmēra glāzītes, krūzītes. Mazāka izmēra katliņi, gan ar teflona ieklājumu, gan bez. Virs izlietnes esošajā skapīti ir alus kausu kolekcija, atsevišķā plauktā glabājas arī ārzemju braucienu piemiņas krūzītes - man pašam vislabāk patīk Norvēģijas elegantā kafijas krūzīte un Čehijas apaļās minerālūdens krūzītes, arī Jaunzēlandes smalkās porcelāna krūzītes ar kivi putna attēlu.
9. vairākas dārzeņu rīves, mikseris, blenderis, kafijas krējuma putotājs.
10. pavārgrāmatas aizņem veselu virtuves skapīti.
11. mani instrumenti, naglas, skrūves, dažādi materiāli, datora detaļas, spuldzītes, vadi, kompaktdiski, u.c. iespīlēti 1,2 metrus platā virtuves skapītī. A kam tagad viegli...
12. virtuves galdiņš ar pelēka granīta imitācijas virsmu un augstu, pelēku galda lampu, kuru var locīt pēc sirds patikas atdala virtuvi no dzīvojamās istabas; 2 atzveltnes krēsli un 2 ķebļi, atpūtas krēsls virtuves galdiņa galā ar muguru pret galdiņu, uz tā pašlaik laikam uzrāpies kaķis un tur uz atzvekltnes guļ un gaida, līdz viņu kāds pabaros.
13. leckapis, allaž pilns līdz nemaņai - sieva slikti jūtas, ja tajā var ielikt vēl kādu siera gabaliņu.
14. Blakus leckapim 5 litru plastmasas pudele ar tīru avota ūdeni, ko dzer sīkais, iepirkumu maisiņu statīvs, virs tā pie sienas ir virtuves dvieļu un galda lupatas pakaramais. Ko? Jā, pareizi, esam atpakaļ pie izlietnes.
Grīda izklāta ar gaiši brūnu linoleju, koka imitāciju.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba