MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
09:45 am

[info]mamuts

[Link]

Apraudājos, AIDS centram adresētās vēstules lasīdams...
... mēs jau bijām gultā, kad viņa man paprasīja parādīt viņai manu pasi. es piecēlos, aizgāju līdz bufetei, paņēmu pasi un viņai to iedevu. Viņa ātri to izšķirstīja, apskatījās, ka 9.lapā par ģimenes stāvokli nekas nav ierakstīts, atviegloti nopūtās un dāvāja man neaizmirstamu kaislīgas mīlas nakti. Žēl ka tikai vienu. Tā bija mana brāļa pase... (vīrietis, 32 gadi)

... uz randiņu atnāca sieviete ar krokodila ārieni un eņģeļa dvēseli. acis zilas, zobi dzelteni, lūpas violetas. Es izdzēru divas glāzes šņabja. Gulējām kopā. Lūk, tā viņas vairojas... (vīrietis, 37 gadi)

... kad mīlējies ar pedagoģiskā institūta studenti, jūties, kā dzīvu učeni mocītu... (puisis, 22 gadi)

... mūsdienu vīrieši kļuvuši īsti impotenti! Ej ar viņiem uz randiņu, piekrīti intīmai tuvībai un aplauziens pēc aplauziena - te es ne tā pakustējos, te es ne tā pateicu, te aiz loga suns ierējies! (sieviete, 50 gadi)

... man nav kompleksu tomēr es uzskatu, ka romantiskas mīlas gadījumā pieļaujama tikai viena seksa poza - tā, kurā vīrietis un sieviete ir ar sejām viens pret otru. Un neviena cita, tāpēc, ka viņš nevar atrauties no viņas acīm un tas viņam ir svarīgāk kā redzēt tumsā bālošo pakaļu... (meitene, 20 gadi)

... pederasti rodas no šķībi augoša krāniņa - to kaunas sievietēm rādīt... (sieviete, 56 gadi)

... es nekad neaizmirsīšu savu pirmo mīlu, kuras dēļ es 16 gadu vecumā uzzināju, kur atrodas veneroloģiskais dispansers... (puisis, 18 gadi)

... kaimiņi atkal visu nakti dzēra par mīlestību un uz rīta pusi viņus milicija izšķīra... (sieviete, 37 gadi)

... mēs nolēmām mīlēties kā filmā "9,5 nedēļas", un viņš manu kailo augumu iezieda ar zemenēm, kuras pēc tam viņš uzlaizīja. Bija dievīgi jauki, tikai viņam vakarā sākās caureja no nemazgātajām ogām... (sieviete, 34 gadi)

No šejienes http://mudila.ru/2006/03/23/pisma_v_spid_info_ja_rydal_.html


Jauku dienu Tev!
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba