MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
11:40 am

[info]mamuts

[Link]

Durlande, joptvaimaķ.
Martā no ebay.de nopirku lietotu pļaujmašīnu. 30.martā aizvedām uz servisu, kas pie Rīgas Kinostudijas ir, tāpēc, ka ome tā gribēja, lai mašīna ir kā jauna. Jū-u, Durlandes meistars apskatās un paziņo, nah, ka, bļa, mašīna ir lietota un pāris detaļas trūkst - šis izpētīs kārtīgi un pazvanīs, ibiomaķ, lai precizētu, cik tas grausts mums kopā izmaksās. Pazvana. Pēc pāris dienām. Šis grib 60 latus, jo detaļas daudz tur esot vajadzīgas un jāsūta až no Doičlandes, tāpēc, ka tur ražojot viskvalitatīvākās detaļas vācu pļaujmašīnām. /svētulīgi godīgs ģīmis un nimbs virs galvas. :P
Pļaujmašīna jau ir izmaksājuse kādus nepilnus 60 latus, ko iesākt - pohuj, sakam, lai taisa.
Paiet, b'maķarārā, viss aprīlis, mums nervi netur, ome zvana servisam - ai-jā, mēs jūs atceramies, bet detaļas vēl no Doičlandes neesot saņemtas.
Pagājušajā trešdienā ome zvana, jo zāle jau ir līdz ceļiem izauguse un jāpļauj, lai tur vai kas. Trubu paceļ jaunā sekretāre un izpļāpājas, ka šitais smirdīgais 100% latviešu kantoris, kaut viņš nodegtu zilām liesmām, detaļas pasūta tikai tad, kad pasūtījuma kopējā summa ir lielāka par 200 latiem, jo savādāk pidarasiem nedod ahūno atlaidi... kādas detaļas tad mūsu pļaujmašīnai ir jāmaina, ome prasa? Čība atbild - nu kā, zāles savācējkaste, 6 skrūves ar uzgriežņiem da pāris pederes, saproties, un meistars šiem ir augsti kvalificēts un labi apmaksājams, itavo 60 lati.
Pat nezinu, iet ar džekiem izdauzīt to kantori un pielaist uguni? Un vēl brīnās, kāpēc neviens viņus neciena. Nav par ko.
Ladna, poh. Šodien iebraucām DEPO un es nopirku modernu izkapti, ar ko pārāk garo zāli dārza stūros appļaut. 25 lati, ibiomaķ.
Es esmu ļoti pacietīgs cilvēks, tak baidos, ka rīt, kad brauksim pakaļ sajātajai un joprojām nedataisītajai pļaujmašīnai, līs asinis. Un arī no ebay es vairs neko nepirkšu, ja tas nav jauns un ar piegādi uz manu adresi - tāds pirkums būtu saprātīgs, ja durlandieši necenstos cits citu appist. Nu nahuj.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba