MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
07:07 pm

[info]udox

[Link]

Varu padaliities ar pieredzi. Tikko paarinstaleeju kasti tieshi ar taadiem pashiem siptmomiem.
Shitie triki - taadi, kaa aprakstiiti, saakaas ar jaunajiem datoriem. 2005. un jaunaaks. Maajaas ir divi, raksturiigi gaajieni ir abiem. Kas ir pats idiotiskaakais - kad izpuut iekshas no putekljiem, vienam darbiiba aciimredzami uzlabojas. Otram - ne vienmeer paliidz. Un tas ir maneejais. Simptomus esmu aprakstiijis daudziem - neviens neko sakariigu nevar pateikt. Ar vienu man ir skaidrs - kaadaa briidii pazuud maates platei kaut kaads kontakts ar cieto un dators pilniigi pakaras. Jaasleedz aaraa un jaaiznjem vads no cietaa un jaaieliek atpakalj. Iet atkal.
Otrs - maneejais, ir jaunaaks un juuk sarezghjiitaak. Karas - kaa aprakstaa - vai nu paliek leens vai apstaajas uz nenoteiktu laiku. paarstarteejot - dazhreiz karas, dazhreiz nee. Antiviirusus esmu mainiijis vairaakus - nekaada iipashaa efekta. Datora raksturojumu - apmeeram taadi pashi, kaa Mamuts kastei. Vieniigaas zaales - paarinstalaacija. Diemzheel uztrauc, ka peec katras naakamaas reizes tas periods paliek aizvien iisaaks. Glabaaju MyDocuments pa datumiem un varu noveerot. Peec peedeejaas nav pagaajis pat meenesis :(
Starp citu - abiem datoriem piesleegti Upshi, jo elektriiba raustaas riktiigi. Viirusu iespeejaamiibu neatmetu, jo reizeem vai nu citam paremonteeju, vai pats mekleeju kaadu mistisku draiveri un esmu iebraucis daudzaas auzaas. Tomeer neko iipashu neviens antiviruss neuzraada.
Mana doma - vienam varbuut ari probleema ir ar cieto, bet maneejam noteikti ir maates plate. kaut kaadi procesi sagruzii kaut ko un ar katru naakamo reizi sagremot ir aizvien gruutaak. Tad arii rodas probleemas. Tiesa, ir arii viens pazinja, kursh apgalvo, ka probleema pavisam noteikti vareetu buut ne paaraak kvalitatiiva operatiivaa atminja - esot bijushi vinja pieredzee taadi gljuki.
Nu, pagaidaam tas arii viss :)
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba