maijka -

About  

Previous Entry 23. Dec 2004 @ 13:53 Next Entry
Stulba, stulba prieksniece!!! Nu ka var but tik pasists cilveks??? Diez, vai vinja kadreiz tadam procesam, ka domasana, izmanto ari galvu???
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]amanita
Date: 23. Decembris 2004 - 13:56
(Link)
kas noticis?
[User Picture Icon]
From:[info]cecex
Date: 23. Decembris 2004 - 14:04
(Link)
shitaada attiexme pret priekshnieciibu! kas noticis? vai't i tik traki?
From:[info]maijka
Date: 23. Decembris 2004 - 15:53
(Link)
It ka jau vinjai ir visas tiesibas ta darit, bet... Kad es pateicu, ka esmu slima, un labprat nenaktu uz darbu, vinja pateica, ka butu tomer velams ierasties un iegruda man, lai dzeru Teraflu (pirms miega)... Es saku, ka rit vienalga nav ko darit. Vai tad kadam tas interese??? Vinjai pasai gjimenes nav, pati nak, kad grib, iet, kad grib, a kad kads cits atljaujas pajautat kaut ko tadu, tad acis ieplesas izbrina- ka, tu esi slima, nenaksi uz darbu??? Vienkarsi bija jau pierasts pie ieprieksejas prieksnieces, kas vienmer, ja cilveks nejutas labi, palaida uz maju. Nu ja, protams, es neliko miera, un nupat izdicu, ka, ja man rit no rita tomer bus slikti, tad es uz darbu tomer nenaksu. Miniet tris reizes, ka man rit bus ar veselibu? ;)
[User Picture Icon]
From:[info]amanita
Date: 23. Decembris 2004 - 15:55
(Link)
Nav praatiigi shitaa njemties jaunaa darba vietaa.... :/
From:[info]maijka
Date: 23. Decembris 2004 - 16:02
(Link)
Beidz, ne jau nu ka visurgajejs es tur gaju un piespiedu vinju pie sienas. Ljoti mierigi un cilvecigi parunajamies, ka es neveletos slima nakt uz darbu, jo ir bail pec tam visus svetkus nogulet slimai utt. Zinu, ka vienalga ipasi labu iespaidu tas uz mani neatstas, bet, cik ir dzirdets no absoluti visiem kolegjisiem, tad- iedod tik vinjai mazo pirkstinju, panjems visu roku. Respektivi- nedrikst ljaut sev kaptu uz galvas, jo savadak no vinjas neatkausies. Piemeram, vienreiz vinja lugusi aiznest un iemest pastkastite rekjinu, a jau pec nedeljas liugusi iet uz pastu un vinjas varda kaut ko tur njemties (absoluti ne pa darba lietam...) Tada mentalitate. Meitene, ar kuru kopa sezu, tadus stastinjus stastija, ka visi pret vinju ir cinijusies, ka es vispar te esmui zelta gabalins...
[User Picture Icon]
From:[info]amanita
Date: 23. Decembris 2004 - 16:11
(Link)
mana koleege visu shefa privaato dziivi kaarto... :/
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba