maija · melo · maigi


January 31st, 2006

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
ievads.
kaut kaa jokaini-domaas es pierakstu visu katru dienu. visus mazos melus. piekjekseeju, atkjekseeju, pieziimeeju tiem ragus. ljauni mazi meli. tas saakaas pavisam nevainiigi-ar tiem labajiem, baltajiem melinjiem, kas neko ljaunu tak... taa pamazaam. nepateikt nenoziimee melot. pateikt ko labu to nedomaajot-tas tachu ir tik pareizi! nesaapinaat, miikstinaat skarbo patiesiibu-"nee, miiljais, man bija ljoti labi, patieshaam!"..."tev shitaa kraasa taaa piestaav!"..."skolaa? nee, protams, ka viss kaartiibaa, es tachu tev pateiktu, ja kas nebuutu kaa vajag:)"...

un tagad ir kapzec. taadi ragaini, ljauni un lieli. baltais ir melns, melnais-balts, bet tas, kas riebjaas-patiikams. bet ko lai dara, ja mani meli tev patiik labaak nekaa mana patiesiiba. atklaati sakot, man arii:) meloshanaa sev es esmu chempione.

* * *
Uverture
Gluzhi kaa peec ilga laika atkal sajuutot pirkstos cigareti... Ja galva pilna, gruuti dziivot. Vajag vieglumu, vajag pastaastiit kaadam, kas nestaastiis taalaak. Kaadam, kas atnaacis maajaas, neprasiis-"Kas ta tev uznaacis,akal veenas griezhamais?" To, ko pastaasta uz austinjas, nekad vairs nedriikst piemineet, saproti..? Ja jau nevienam nedriikst staastiit, tad kaapeec tu staasti manus nosleepumus man atpakalj,m? Gribu draugu klusu kaa kaps, cietu kaa akmens un saprotoshu kaa atkariiba. Jauks tekstinjsh sanaaca, ne? Nupat uzrakstiiju, bet jau tagad zinu, ka ir pavisam citaadaak... Meele mezhgjaas, tik aatri gribaas uzrakstiit. Kaa peec nakts, pavadiitas divataa ar kafijas kruuzi. Kad teksti pluust no iekshaam kaa apelsiinu sula, kad vaardi atrod agraak nepamaniitas noziimes, kad viss shkjiet tik gjeniaals, tiiik nepaarprotami jauns un paarsteidzoshs.
* * *

Previous Day · Next Day