Agnese ([info]magic_raddish) rakstīja,
@ 2016-10-17 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rozentāls

Sestdien no rīta biju apskatīties Rozentāla izstādi un pārzīmēt ar krītiņiem viņa gleznas. Tā ir tāda spēlīte, tāds pulciņš iekš LNMM. Diez gan nomierinoša un prāta atsvaidzinoša nodarbe. Nav man nekādas zīmēšanas izglītības, patīk ar krītiņiem paķēpāties 2 stundu garumā. Iesaku visiem, kam ir vajadzīgs athods no darba nedēļas. Pati Rozentāla izstāde man ļoti patika, pasniedzēja pirms uzdevuma došanas pastāstīja par daudzām gleznām - naudas darbi ar portretiem, tusiņā sastaptas čiksas uzgleznošana, reliģija un mītiskas būtnes. Es jau uz tām tumšajām un mītiskajām būtnēm, tāpēc ņēmos pārzīmēt čūsku veceni.

  Darbu ieliku tikai, lai jūs saprastu ideju, yo. Bet vispār Rozentāla izstāde ir populāra, un tā ir tā besīgākā daļa, kad cilvēki tev apstājas aiz muguras un saka "mammu, mammu, re kur zīmē!" un tu jūti elpu sev uz pleca. Tad atnāk bērna vecāki un visi trijatā skatās, kad beidzot es pielikšu to krītiņu pie papīra un uzvilkšu kaut ko, bet es iefrīzoju, un viņi aiziet tālāk kā pēc sliktas cirka izrādes.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2016-10-17 18:55 (saite)
Bļaģ, tas ir tik pretīgi, ka cilvēki tā jaucas privātajā speisā tik intīma procesa laikā. Nē, nopietni, tas ir sasodīti pretīgi, ja tā padomā. It kā tu kopā ar darbu, ko šobrīd zīmē un to darbu, kas top tavās rokās, esat viena liela performancde. Viena liela, garlaiicīga performance, jo Agnesei bija kauns uzvilkt līnijiņu.

*iespiežu tev ar pirkstu pierē un nobučoju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]magic_raddish
2016-10-17 19:54 (saite)
tieši tā mans speis tiek aizskarts :D jo it kā jau es nekaunos par to ko daru, ja jau arī šeit iebāzu un apzinos, ka esmu publiskā telpā. Parasti jau mani netraucē garāmgājēji un vērotāji, tikai, ja tie vērotāji kļūst uzmācīgāki un pamanāmāki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]santech
2017-06-21 16:31 (saite)
ar telefonu nobildēt un mājās komfortā nozīmēt no monitora

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?