māmuķīša cibiņa - Hristmas

About Hristmas

Previous Entry Hristmas30. Dec 2009 @ 19:34 Next Entry
Garās ziemas brīvdienas aizvadām pāķos.
Ziemsvētkus svinējām pie trušu omes (kurai jau labu laiku kā vairs nav trušu, bet no palamas jau tā vienkārši vaļā netiksi) un pēc tam pārbraucām uz saviem laukiem.
Pārbrauciens sanāca visai pasmags, to ceļa posmu, ko vasarā braucām stundu un piecpadsmit minūtes, tagad mērojām maķenīt vairāk kā divas stundas pa pakusušu ledu.
Pa ceļam vienu mašīnu uz trīsdesmit pat apdzinām...
Vakarā mazuļi piekusuši, krustdēliņš guļ gultā un raud - tam pēkšņi piemetušās visas medicīnai zināmās kaites, arī nelaimīgais ūdens ceļgalā.
Pēc kāda laika pie manis atnāk mana lielā zeltene, arī ber asaras kā pupas.

-Kas ir mazuli, ko tu raudi?
-Es nēēēgribu ar Kiki vienā gultā gulēēēt!!
-Kas notika, kāpēc negribi?
-Viņš visu laiku pīīīnkšķ!!!

Runājot (kārtējo reizi) par krustdēliņu, jāsaka, ka viņš ir ļoti īpašs puika.
Aizcilpo uz metrus divdesmi attālo ķemertiņu. Mēs sēžam virtuvē, jautrā čaloņā raujam katanu. Televizors runā fonā, arvienvārdsakot valda jautra murdoņa.
Pēkšņi man liekas, ka dzirdu kliedzienus. Pārējie krata galvas.
Drošs paliek nedrošs, izeju ārā. Tur atskan sirdi plosošs kliedziens "Āātnesiet man kāds papīīru!!!".
Es vienmēr esmu teikusi, ka puika ar savu balsi varēs stiklus griezt, bet to, ka iespējams no āra tualetes sakliegt cilvēkus mājā aiz divām duvīm?
Ja kāds stāstītu, neticētu viennozīmīgi!
Laikam tieši šādi rodas mīti par veļiem, kas staigā apkārt un meklē kaut ko. Ilzeskalna pagastam tagad būs savs spoks, kas meklē tualetes papīru...
(nu nu?)
From:[info]diana
Date: 31. Decembris 2009 - 10:11
(Link)
:DDDD Nu smalki! Cik gadiem tā Katana piemērota?
Vai es jau teicu, cik absolūtā sajūsmā esmu par somām? Superīgas somas.
[User Picture Icon]
From:[info]maa
Date: 31. Decembris 2009 - 14:20
(Link)
Pupa katanu spēlē nu jau kādi 3 gadi, tas ir no kādiem 5-iem. Bet sākums bija ļoti grūts, reāli laikam no kādiem 7 varētu būt optimums. Bet Tev jau tie puikas vunderkindi, pieleks ātri. Mums smagākā problēma bija zaudēšana vai spēles pavērsieni, kur kaut kas no savām kārtīm jāatdod :)
Par somām teici, māmiņa bija sajūsmā :) Visi tā liela somas, sadāvināju savām ex-kolēģēm, tās arī spiedza sajūsmā. Žēl tik ka tirdzniecība nevedās, bet gan jau ar laiku...
Es atkal esmu no Taviem nostāstiem safanojusies par to Vari, par kuru rakstīji. Tik uz šitiem svētkiem jau viss sapirkts, jāgaida vārdadiena :)
(nu nu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba