pie raibaas egles - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
LUSIS SPICAUSIS

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Re: serveru darbiiba un citas lietas 14. Nov 2003|12:59

lusis
nu principaa bij taaa, ka es te d-graamataa uzraxtu, kaa man iet un tad dazhi cilveeki man atsuutiija pa mailu, kaa viniem iet. nu un tiem arii atbildu personiigi. principaa ta ir vieniigi agnese un liepajs band.
un tu jau raxti atsauxmees un izlasi, ko es raxtu. nekas jau cits piemetinaams tik daudz nav :P patiesiibaa jau arii tas pats panjem diezgan daudz laika, ja.
nu un vakar samemomju ar agneez, vina jau paspeej pastaastiit, ka juus iet slidot, bet par magons panakumiem gan vin vel nezinaaj. nu skaisti. man prieks - man gan taa amerika ne ar ko superiigu nesaistaas, bet nu jaaa.

nu a beeeres paliek beeres - redzeesi kaa jutiisies, kad buusi tajos kapos un kaa tas viss izskatisies. negalvoju par baigaam izjuutaam, bet paardomas gan tas parasti raisa neparasti, vismaz man. padomaa - nekad vairs tu neredzeesi to cilveeku, nekad vairs vins nevarees neko dariit n vina vairs nebuus. vispaar manupraat visbriesmiigaakais vaards pasaulee ir "nekad" - manis peec sausmene taa vareetu saukties. neietver nekaadu ceriibu vai ko, tas noziimee, ka nekaa nebuus - nekad. brrr. un tas cilveeks vairs nebuus..nekad. bija un izbija
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..