pie raibaas egles - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
LUSIS SPICAUSIS

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

serveru darbiiba un citas lietas 14. Nov 2003|11:00

hellcat
es uzmetiishu luupu, jo neesmu no tevis neko sanjeemusi :) nu es taa kaa ceru, ka manu meilu arii biji iekljaavusi ieksh savas listes vai pat veel vairaak ceru, ka biji suutiijusi man Privaati! Bet, kaa jau es zinaaju, atkal man nekas nav pienaacis (ehhh, eezeliisha Iiaa cieniiga nopuuta).
Vakar bijaam slidot, kopumaa 4as gabalas mees bijaam no ksa draudziigaa kolektiiva - mis_cal, magone, Ai. un es. man tagad pa riktiigo saap kaajas un vakar raava krampiitii ka nemetas.
Tad, kas nu veel, riit jaabrauc uz beereem, negribu izklausiities nejuutiiga, bet nu man tas neizraisa nekaadas sajuutas, nezinu kaa buus riit. luuk, autokatastrofaa nosities viens adnoklasnjiks.
a klau, man skauzh, ka tev iet kruti. starp citu, magone brauks komandeejumaa uz ameriku, iedomaajies tik, pirmo meenesi tur straadaa, un jau taados komandeejumos shamo suuta :)) aa, nu jaa, novirziijos, taatad... vai jums tur nav vajadziigi veel kaadi briivpraatiigie? izklausaas, ka esi super duper vietaa tikusi, vai arii peec sava terminja beigaam negribi mani tur nosuutiit, man tak pat visas koordinaates SPICaa ir, davai, es buushu tava first choice, ja tev vajadzees izveeleeties :PPP
tad man buus 4 briivdienas tagad, bet liidz teviim gan netikshu. ir doma. doma ir. nu tad ir doma, ka vajadzeetu uz kaadu no kaiminjzemeem aizlaist, ja tiks sarunaats paarnakshnjoshanas variants.
taa luuk man iet.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..