lusija ([info]lusija) wrote 24. Novembris 2009, 10:55
Jau šoceturtdien 26. novembrī klubā Traffic, Rīgā, Aspazijas bulvārī 22, plkst. 22:00 sākas Traffic Movie night pasākums visas nakts garumā. Par īpašo atmosfēru parūpesies DJ Jack Frodo. Ieeja bez maksas.

Klubā Traffic tematiskais vakars - filmu varoņi- sākot ar Mirttanti no “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, Vella kalpiem beidzot ar skaisto Mūlenrūžas Satīnu un zvēru detektīvu Eisu Venturu. Tu vari būt tas, kas tu vēlies! Pārsteidz sevi un citus! Tiem, kas būs piedomājuši pie ‘dress code’- filmu tēli- īpaša uzmanība un pārsteigumi!
Par labu muzikālu noskaņojumu rūpēsies DJ Jack Frodo, palutinot apmeklētājus arī ar mūziku no filmām. Īpašais ceturtdienas vakara piedāvājums bārā līdz plkst. 24:00 - alus “Lāčplēsis” un ābolu pīrāgs tikai par 1Ls! (Pārmērīga alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai!).
Klubs Traffic durvis saviem apmeklētājiem vēra 2009. gada 31. augustā. Klubā var izbaudīt mājīgu un nepiespiestu atmosfēru, iepriecināt sevi ar gardiem dzērieniem par ļoti demokrātiskām cenām, trakulīgi izdejoties galvenajā zālē, noslēpties no ziņkārīgo acīm īpaši izveidotajās luksofora istabiņās, kā arī atvilkt elpu un uzvilkt dūmu chill out zonā.
Be cool... get in traffic! Tiekamies Traffic Movie night 26. novembrī plkst. 22:00!
Galdiņu rezervācija un kontaktinformācija: www.clubtraffic.lv



http://foto.inbox.lv/vineta~krivina/Movienight-at-Traffic
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.