June 8th, 2008

Kārtējā trakā nedēļas nogale ir beigusies, kaut gan dažiem labiem vēl tā joprojām turpinās. Nu nenožēloju jau, ka aizbraucu uz to Vecpiebalgu, bet nu nekas īpaši izcili jautrs jau arī nebija. Bet bija pavisam okej. Dzēru 6dien līdz 6 rītā, atkal viena no pēdējiem, bet nu ko man padarīt, ka tiklīdz sāk aust saule, tā man sāk palikt interesanti, jautri un visādā ziņā labi un alkahols arī garšo vēl labāk kā naktī. Bet nu saņemos un tomēr 6 no rīta ielīdu teltī, un protams, nesanāca izgulēties. 3 stundas pavadīju cīnoties ar miegu, bet īsti nevarot aizmigt un drebinoties kādu laiku no aukstuma. Pēc kāda laika sadzirdēju, ka visi jau sāk mosties, tad arī es vēlos tik ārā, jo vairs no miega nebija nekādas miņas. Nu nesanāk izgulēties man tajās teltīs. Tā nu man var teikt fūga bija ļoti minimāli, bet vairāk gan besis no negulēšanas. Visi turpināja dzert tālāk, bet nu man tā arī nesagribējās pa visu dienu.Pat šašļiki apnika. Sauļojos uz sedziņas un paliku ar laiku arvien kašķīgāka un kašķīgāka, jo sapratu, ka mājās tikšana nespīd, jo šoferis vēl nebija gājis gulēt un tik turpināja dzert un jautroties. Beigās parādījās tomēr iespēja iespiesties kādā mašīnā uz Rīgu un nolēmu, ka atstāšu savu mīļoto, lai nodzeras :) Es tiešām neizturētu vēl vienu nakti. Man bija tāds besis, un vēl tā saule cepināja, ēnā arī slikti-odi, dunduri grr. Esmu tik laimīga, ka tiku mājās. Dušā un gultiņā, nokrācu apm. 13 studas, bet vēljoprojām šodien galva tāda dulla. Un šie vēl tur, dzērājšoferis tikai tagad augšāmcēlies un tik tagad plāno kratīties uz Rīgu. Ārprāc, es nez kas būtu, ja es būtu palikusi ar šiem, es būtu sajukusi tur prātā. Jau no vakardienas esmu kārtīgi apdegusi. Es nesaprotu, kā es tur pirms 3 gadiem varēju nodzert 3 dienas pēc kārtas. Laikam tiešām palieku veca.:/
Runājot par veselību, aj, rīt atkal pie ārsta. Pagāš5dien nebija nemaz traki, viņai jau liekas, ka nekas traks. Izspaidīja mani kārtīgi, bija sāpīgi bez gala. Izrakstīja tik vitamīnus un lika lietot kāpostlapu kompreses, ko arī visu nedēļu darīju. Nu nez vai kas labāk, es nez ko man rīt teiks, varbūt beidzot sūtīs uz ultrasonogrāfiju, vajadzētu gan, bet man bail. Bet es vienkārši gribu beidzot skaidri zināt, ka viss ir ok un kas man īsti kaiš. Pagaidām vēl īsti nomierināties nevaru. Tā negribas rīt kratīties vienai autiņā 2h, vēl tā nenormālā saule un karstums.Vispār vairs ārā negribas līst, kā viss vēl svilst. Un vēl rīt vakarā vajadzētu kratīties atpakaļ uz Rīgu, ak nē. Galīgi negribas. Bet nu kas jādara, tas jādara.
3dien uz Linkin Park, atkal jādzēr, bet nu līdz 3dienai jau noteikti gribēsies atkal iepļaut. Vispār mani jau tagad tā kā nedaudz kārdina tas baltvīns bāriņā, bet nu nē, jāatgūstās tomēr pavisam un jāpadomā par savu veselību. Kāds prieks tomēr, ka nesāku vakar tur dzert uz besha, jo es jau zināju, kā būtu-paliktu tik labi un jautri atkal un pēc tam vakarā būtu tāds besis, ka jāmirst un galva grieztos, un tad būtu tur vēl palikusi-nu nē! Man preiks par sevi :)
Gribās viskaut ko garšīgu, bet leduskapī tukšums.Šodien izlidināju tik daudz sapuvušu produktu no leduskapja misenē. Veca gaļa smird vnk briesmīgi, kaut gan izskatījās vēl okej. Uz veikalu galīgi nevelk. Aj gan jau kaut kā iztikšu. Vēl tomēr diezgan besis. Sēžu un garlaikojos,spaidu tv, bezjēdzīgi sērfoju netā, gaidu savu dzēŗāju mājās. Bet nu moš labāk, lai nemaz nesteidzas :)Vismaz miers.
Kaut tik rīt pie ārsta labi izietu-tas galvenais.
Ka

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: