Lindinjas zhurnaalinjsh


Reply To:

paardomas otrpus Baltijas juurai @ 15:31

[info]lindinja:

Kaut kaa sen nav sanaacis te neko ierakstiit...beediigi un slikti ka taa...
bet laiks peedeejaa laikaa skrien veeja sparniem :)
riiga..zviedrija...dzimene...riiga..zviedrija..un driiz jau atkal riiga :)) pat neticaas... Gribaas maajaas pie miiljajiem, bet pietruuks man shiis vietas...tas tok..
Prieks, ka ir iepaziiti veel vairaak cilveeku..tiesa, ne visi ir taadi, ar kuriem gribas peec tam veel komuniceties, bet taada jau dziive - cilveki ir dazaadi un te ir arii daudz ljoti jauku un kolosalu cilveku :)) prieks par laiku, ko pavadiiju ar viniem kopaa :))
he..maaciibas...tusinji..studentu dziive :PPP bet labs..
Vakar tik kaut kaa diivaini diena (nakts izvertaas...). Bijaam klubaa (noleemu ka peec nedeeljas ilgas rukaashanas dienaam un naktiim esmu godam nopelnijusi kaadu atputu un nedaudz izklaides :) ).. Kluba bij forshi...ja nesaapeetu mugura, varbuut vareetu arii vairaak padejot (jaa-vecums nenaak viens ;) )
bet kad atgriezaamies kojaas...vienaa dziivoklii bija ugunsgreeks...kljuva taa baigi...labi, ka neviens necieta...bet tik un taa ljoti neomuliigi kljuva to visu redzot...tie, kas sodien tur bij aizgajushi, teica, ka viss diezgan pamatiigi izdedzis :((( un tas viss no vienas sveces...
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.