Lilai miera osta

September 8th, 2004

08:41 am

Vaig tak buut taadai neatbildiigai personai (bij padomaa arii rupjaaks epitets) un laiciigi neuzzvaniit the boss,lai uzzinaatu par preciizu darba laiku. Kad tika uzzvaniits The boss jau sedeeja maajaas siltas chiibas ,dzeera teeju un luureja sex&tthe city maratonu, un saprotams nezinaja teikt, cikos man sasodiits saakas stundas.
Es savaa praatiigumaa braucu uz pirmo (kas man cits atlika). Sakaraa ar nelielo graadu dzeeriena paarteerinju pashsajuuta nav no taam spozhakajaam ...un darbs arii (sasodiits) saakas tikai 10.05.
Damn..

11:59 pm

Es nespeeju beigt sajuusminaaties par beerniem..
Kaarteejais staasts no kopotajiem rakstiem "Skolas dziive"
4.klase- jaaziimee burtniicaa puisiisha Pola atteels peec dotaa apraksta. Meituki kaut ko kjikjina..skatos uzraksta un izdzeesh. Uzjautaaju ,kas tad tur Polam taads rakstiits bij? Viena shkelmiigi atbild: Tur bija rakstiits ,ka Pols ir transvestiits.



Otrs gadiijums.
Atkal 4.klase. Meitenes man pa draugam atklaaja ,kaa vinjas apguust anglju valodu. Nezin kur ir izrakushas kaadu UK bezmaksas Nr. un zvana. Tur operatores ar vinjaam censhoties runaat..apsolot kaut kur konekteet...a vinjas mazaas aushas saak iepaziities ar operatoreem. reiz pat dzirdeeju ,kaa vinjas koridoraa kaut ko angliski censhas pateikt. Cik uzzinaaju,tad viena no operatoreem jau pat skolnieces Alises vaardu un balsi atceroties :)
Domaaju gan... :)
Powered by Sviesta Ciba