liizhinja


Reply To:

(bez virsraksta) @ 22:50

[info]liizhinja:

meiten, nekad neskaties no arpuses, tu nekad nezini kas valda cilvekaa iekshaa! gluzhi tapat taa varetu teikt par Tevi! un es arii liidzigi esmu taa domajusi par Tevi:) tu tachu zini ka Dievs ir-pec visiem musu kopigiem gjimenju pasakumiem vai tu tiesham domaa ka tas viss ir bijis manji un pasakas?!? kursh ir teicis ka Kristieshiem bus viegli? neviens! bet tieshi caur grutibam mes spejam atrast iisto celju. Atrodot Dievu mes atrodam arii pashi sevi- un galevnais-mieru ar sevi! jo mes nekur nejutisimies laimigi ja busim bez Dieva,jo esam no Vinja veidoti.
Tu nedriksit apstaties un padoties un kur nu vel vainot Dievu iistenibaa problemas ko radamm mes pashi cilveki. Dievs ir, neatkarigi no taa ka tu juties pret Vinju. Un Vinja jutas pret tevi nekad nemainaas!!
kam butu bijis janotiek lai tu pagriestu muguru Dievam, savam Miloshajam Tevam? neviena pasaules problema nav tik liela! Miljaa, tu nedriski padoties un pakljauties ejoshajai straumei. tikai beigtas zivis peld pa straumi.zini ko, atnac ar mani uz jezus draudzi! tu nedriksti padoties!!

esot lugshanas ar Tevi..Lizhinja
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

liizhinja