liizhinja


23. Augusts 2005

(bez virsraksta) @ 09:58

Mūzika: Norah Jones

tadas interesantas sajuutas...esmu saules beerns..gruti bus bez siltums ziemaa,bet jutu ka shii ziema bus iipasha. jau otro reizi manaa sapnii, tik reaali un savaadi..rada jutas kuras liek klusi smaidit itkaa zinot kadu noslepumu ko citi neizn.viss ir skaisti.. dveseles briviba-taa laikam to sauc, un apskurbums no visa-saules juras un veja. esmu iemilejusies juraa, ..iipashi Pavilostas juuraa,tur viss ir tik skaisti..
mani sapnji Teksasaa un mans sapnis tepat latvijaa..tik daudz skaistu sapnju...un nu Norveegjia ar savu noslepumainiibu, vel aizplivorotaa naaktone-uzaicinaajums dzivot Vacijaa un aizbraukt uz Norchepingu,pekshnji visi grib mani satikt ta ir viena superiga sajuta:)
shii briviba un e zinu,ka driz driz kads naaks..naks un smaidis pie manis.:) es sajutu shis parmainjas.
un tikai klusi smaidit zinot kadu noslepumu ko nezin citi.. mileet otru, cik svarigi tas ir un cik gruti tomer izdaraams:) esmu atradusi sevi arii lietaas:) un zinu,ka Dievs staav pari manaam jutam,esmu beidzot tikusi tam paari un tagad shkjiet,ka nekas vairs nespes mainit manu lielo paljavibu un ticibu uz Dievu, pat ne mana sirds:) Milu es Tevi un Milu to kas veel naaks..tik ljoti ka sirds saap no laimes:)

Paldies...:)
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]martonella
Date: 23. Augusts 2005 - 12:40
(Link)
:)

liizhinja