liizhinja


Reply To:

(bez virsraksta) @ 13:20

[info]liizhinja:

ljoti ljoti miiliigs un superiigs jaunaa gada sagaidiishanas veids. es jums neteikshu kur biju un ar ko sagaidiiju, bet no sirc pateicos Dievam,ka vinjsh man visu taa sakaartoja..

...aarpraac, kaa mees miilu savus VISTUVAAKOS cilveekus-gjimeni. Vinji man ir vienreizeji, veinmeer mani saprot un ir gatavi paliidzeet. Man ir superiigs papus, vinjsh ir gatavs uz visu,lai tikai ieraudziitu mani smaidam un es esmu gatava uz visu, lai tikai ieraudziitu vinju smaidam:))
Nu jaa, pashlaik esmu ljoti sentimentaala.:)

interesanta nakts, ik peec pusstundas zvana visaadi cilveeki, lai mani apsveiktu-citu gadu bijis taa, ka raksta sms, bet shoreiz visi zvana. interesanti. isteniibaa zvani ir viena jauka lieta, jo tad tu izdzirdi cilveeka balsi un tu juuties vinjam tuvaaks nekaa veinkaarshi sanjemot plikus vaardus.

Dievs mani ljoti ljoti ljoti samiljoja (burtiskaa noziimee) shajos sveetkos. Pirms tam un iipashi bazniicaa jutos diezgan skumiiigi. visu laiku bija asaras aciis un pashai tik liela nezinja par visu, bet tad Dievs naak un taa pieskaras sirdij, ka vieniigais ko tu vari dariit ir raudaat, bet shoreiz no prieka un pateiciibas.

Es gribu luugt piedoshanu visiem visiem visiem,kuriem esmu nodariijusi paari un saapinaajusi vai arii veinakarshi izdariijusi vai pasaciijusi ko sliktu un neesmu par to atvainojusies. piedodiet man, un lai jaunaa gadaa mees speejam ieiet ar tiiraam sirdiim un miilestiibu vienam pret otru.


Lai jums galvenais miilestiibas pilns jaunais gads, jo miilestiiba ir un paliek galvenaa...
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

liizhinja