Pieraksti dziives saakumaa - Komentāri

About Komentāri
galja25. Februāris 2005 - 22:02
Tas ir vaajpraats straadnieku tauta mazi sapnji un mazas domas veertiibad grozaas tikai ap veikalu prechu piedaavaajumu un vakara apceriigo paseedeeshanu kopaa ar pazinjaam lai kaarteejo reizi vareetu apliecinaat pats sev savu domu vienreizeejo raksturu. Skumji vai cik skumji.

Ljaudis klaigaajiet kliedziet un pasakat ko skaljaaku par savu dreebju skapi. Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Zaabaku smeere rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt kaa ai piekjeepaa dveeseli ar meesliem muljku meesliem.......................................... shodien man riebjas zupa. Es mekleeju dziivus cilveekus formas un praata tiiriibu no manieriigaam kakaam.



Pavasara sapnis veel kraac. bet taapat visi izliekas ka to nedzirs bet traktors brauc un malj un gaazh, ssssssaaaaapiniesssssss
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba